NADAM SE DA ĆE OPET DOĆI DA GLEDA ZVEZDU! Volters zove Đokovića u Pionir VIDEO
Foto: Profimedia

VELIKI NAVIJAČ

NADAM SE DA ĆE OPET DOĆI DA GLEDA ZVEZDU! Volters zove Đokovića u Pionir VIDEO

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Makabi u Tel Avivu, a pred meč u Izraelu, na sajtu Evrolige izašao je intervju Nejta Voltersa u kom je Amerikanac rekao da je svojevremeno trenirao tenis i da je veliki fan najboljeg igrača sveta Novaka Đokovića.

- Košarka je oduvek bila moj omiljeni sport, ali sam se oprobao i u tenisu. Smatram da je dobro probati i druge sportove, da malo promeniš stvari. Tenis je individualni sport i tamo je mentalna snaga veoma bitna. Nije bilo baš sjajno, ali je dobro bilo probati. Igranje tenisa mi je pomoglo za kretanje, brzinu i taj korak sa mentalne strane. Taj faktor mi znači u košarci - rekao je Volters i dodao:

- Znam da Novak dolazi na neke Zvezdine utakmice i da voli klub i to mi je super. On je verovatno najbolji teniser svih vremena. Nadam se da će doći na neki meč i ove godine. Njegov sam veliki fan. Gledam tenis dosta, posebno grend slemove, zabavno je gledati ga.

Volters je istakao da ne bi baš bilo pametno da igra tenis protiv Đokovića, ali da bi voleo da ga upozna.

- Mislim da ne bih bio dobar u meču sa njim. Baš dugo nisam igrao tenis, tako da ne bih voleo da se sretnemo preko mreže. Bilo bi lepo kada bih ga upoznao. On je sjajan sportista i neko na koga se mnogi ugledaju. Pazi na svoje telo, naporno radi i veoma je talentovan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track