NEVIĐENI ŠOU NA KONFERENCIJI: Litvanac se obratio našem treneru i progovorio na srpskom! VIDEO
Foto: Beta

ludilo

NEVIĐENI ŠOU NA KONFERENCIJI: Litvanac se obratio našem treneru i progovorio na srpskom! VIDEO

Košarka -

Treneri Barselone i Monaka, Šarunas Jasikevičijus i Zvezdan Mitrović doveli sve do suza nakon utakmice koju je Barselona dobila sa 85:81 u gostima u Evroligi

Slomila je nekako otpor Barselona Monaka u četvrtom kolu najjačeg evropskog košarkaškog klupskog takmičenja u gostima sa 85:81. Prvo im je Brendon Dejvis na dve sekunde pre kraja doneo izjednačenje i produžetak, posle čega su u dodatnih pet minuta slomili otpor rivala.

Bila je to četvrta pobeda Katalonaca u isto toliko utakmica, pa su tako zadržali maksimalan učinak u Evroligi. Uzbuđenje na parketu prenelo se i nakon utakmice na konferenciju za medije. A tamo su treneri dve ekipe, Jasikevičijus i Mitrović napravili pravi šou. Treneri dva kluba su bili odličnog raspoloženja. Mitrović je doneo Šarasu čašu sa šampanjcem, posle čega je čuveni litvanski košarkaš progovorio na srpskom.

- Ovo je Zvezdan. Ajde majstore, živeli. Zbog ovoga svi treneri volimo Zvezdana, rekao je Jasikevičijus. A onda je nakon pitanja novinara, Litvanac nastavio priču sa srpskim trenerom.

-Zvezdane mogu li da odnesem čašu u svlačionicu, nasmejao se Šaras.

U narednom kolu Barselona dočekuje Zenit, a Monako gostuje Baskoniji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track