RADONJIĆ PRED MILANO: Igramo protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi
Foto: Starsport©

KONFERENCIJA

RADONJIĆ PRED MILANO: Igramo protiv jedne od najboljih ekipa u Evropi

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će njegova ekipa u četvrtak igrati protiv Milana, jedne od najboljih ekipa u Evropi.

"Sledi meč sa Milanom koji je već pokazao da će biti važan faktor i ove sezone u Evroligi. Imaju razloga da se nadaju i očekuju i bolji rezultat nego prošle sezone. Nakon pet startnih pobeda, doživeli su prvi poraz u utorak u veče u Minhenu, i zbog toga očekujem težak meč", rekao je Radonjić, a preneo klupski sajt.

Trener Zvezde je naglasio i da je ekipa i dalje u teškoj situaciji kada je zdravstveni bilten igrača u pitanju.

"Mi smo i pred ovu seriju utakmica koja se završava u Milanu imali manjak igrača, nemamo i dalje Ivanovića i Vajta. Dan između dva meča iskoristićemo da se regenerišomo koliko je to moguće nakon svih ovih napora i pripremimo za duel u kome ćemo odigrati što je bolje moguće svesni da igramo protiv jedne od najboljih ekipa u Evroligi", izjavio je Radonjić.

Košarkaš crveno-belih Ognjen Dobrić smatra da ih u Milanu čeka izuzetno teška utakmica.

"Očekujemo izuzetno tešku utakmicu u Milanu. Nemamo previše vremena između meča u Monaku i ovog protiv Milana samo je jedan dan i jedan trening. Poraz koji su doživeli u Minhenu sigurno će ih “skupiti” kao ekipu pred meč sa nama. Mi sa druge strane, moramo da se osvežimo, odigramo dobro u odbrani, ali i u napadu gde moramo da odigramo bolje", rekao je Dobrić.

Utakmica izmedju Milana i Zvezde na programu je sutra od 20:30.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track