MEGA PRED LAKTAŠE: Jovanović priželjkuje iznenašenje protiv Igokee
Foto: Kss.rs

ABA LIGA

MEGA PRED LAKTAŠE: Jovanović priželjkuje iznenašenje protiv Igokee

Košarka -

U osmom kolu regionalne ABA lige, košarkaši Mege gostovaće Igokei u Laktašima.

Meč je na programu u nedelju od 17 časova, a trener Mege Vladimir Jovanović pred put je rekao:

"Očekuje nas veoma zahtevna utakmica protiv jako kvalitetne ekipe Igokee, koja dugi niz godina pravi više nego dobre rezultate u ABA ligi, za šta je najviše zaslužan trener Bajić koji radi odličan posao sa njima. Igraju dva takmičenja i sigurno je da u oba imaju ambicije. Tim im je sastavljen sa tri iskusna internacionalca sa kvalitetnim karijerama širom Evrope, kao i sa mladim reprezentativcima poput Radanova, Đorđevića i Ilića. Moramo da budemo okrenuti sebi, da budemo zadovoljni sa prethodnom utakmicom gde smo pokazali neke dobre stvari poput energije, kvalitetne odbrane i skoka. Pokušaćemo da standardizujemo neke stvari koje smo dobro radili, kao što sam ih već prethodno napomenuo, odbrana, trčanje i skok, i da na pravi način pružimo otpor Igokei", smatra Jovanović.

Krilni centar Mege Matej Rudan istakao je da njegova ekipa putuje u Laktaše sa samopouzdanjem posle velike pobede u prošlom kolu.

"Znamo da će utakmica biti jako zahtevna pogotovo što igramo na njihovom parketu. Igokea je jako kvalitetan protivnik sa par odličnih igrača i sigurno nas očekuje težak meč. Ipak, dolazimo nakon jedne jako dobre utakmice protiv Budućnosti u prošlom kolu, imamo samopouzdanja i verujem da ćemo pružiti i dobru utakmicu i nadam se doći do pozitivnog ishoda za nas", rekao je Rudan.

Posle sedam odigranih kola, obe ekipe imaju isti skor 3-4.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track