LEBRON DŽEJMS POZITIVAN NA KORONU! As Lejkersa propustio meč sa Sakramentom, Dejvis otkrio u kakvom je stanju prva zvezda tima!
Foto: Profimedia

nba

LEBRON DŽEJMS POZITIVAN NA KORONU! As Lejkersa propustio meč sa Sakramentom, Dejvis otkrio u kakvom je stanju prva zvezda tima!

Košarka -

Najbolji igrač Los Anđeles Lejkersa, Lebron Džejms, pozitivan je na virus korona.

Džejms je propustio utakmicu protiv Sakramento Kingsa i nalazi se u zdravstveno-sigurnosnom protokolu NBA lige, što u prevodu znači da ima koronu.

Prema novim pravilima takmičenja igrači koji su vakcinisani ulaze u kovid protokol samo u slučaju da imaju pozitivan test na virus, a oni koji nisu vakcinisani i u slučaju da su bili u kontaktu sa zaraženom osobom.

Lejkersi nisu zvanično objavili zašto je Džejms u protokolu, ali ako je vakcinisan, kao što je sam tvrdio, razlog je jasan.

To znači da Lejkersi neće moći da računaju na prvu zvezdu tima minimum 10 dana.

Klub je organizovao prevoz Džejmsa u Los Anđeles, a njegov saigrač Entoni Dejvis otkrio je da mu je Lebron rekao da nema nikakve simptome virusa.

Džejms će propustiti mečeve protiv Klipersa, Bostona i Memfisa, a ako sve bude kako treba trebalo bi da zaigra protiv Oklahome.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track