SINIŠA OVO NIKAD NEĆE ZABORAVITI MURINJU! Otkrio detalje sukoba sa Žozeom, a onda dodao: Bio je uz mene kada sam bio bolestan
Foto: Profimedia

SINIŠA OVO NIKAD NEĆE ZABORAVITI MURINJU! Otkrio detalje sukoba sa Žozeom, a onda dodao: Bio je uz mene kada sam bio bolestan

Fudbal -

U sredu od 18.30 časova u okviru 15. kola Serije A sastaju se Bolonja i Rome.

Biće to prilika da se sretnu treneri dve ekipe Siniša Mihajlović i Žoze Murinjo.

Uoči ovog meča Mihajlović je otkrio nepoznate detalje o odnosu dvojice trenera.

- Prijatelji smo, razgovaramo često i veoma sam srećan što ću ga videti na utakmici. Skoro uvek mi se sviđao, samo smo na početku imali razmiricu. Bio je uvek uz mene, čak i u momentima kada sam bio bolestan, nisam to zaboravio. Dolazimo iz zemalja u kojima lojalnost dominira karakterom ljudi, tako da imamo nešto zajedničko, istakao je Mihajlović.

Na pitanje, zbog čega je došlo do svađe između njih dvojice, Mihajlović je rekao.

- Sećam se da sam ga dobio sa Katanijom. Pa je posle rekao nešto protiv mene i ja sam rekao da ne mogu da pričam sa nekim ko nikada nije igrao fudbal na najvišem nivou. Na kraju smo to raščistili, ostali smo prijatelji. Kada sam postao deda napisao mi je da ne može da dočeka da se i njemu tako nešto dogodi. Rekao sam mu da uvek ima vremena da se postane deda.

Kada je već Mihajlović bio raspoložen da govori o ličnim odnosima sa Murinjom, dobio je pitanje da nastavi u tom smeru i da prokomentariše odnos sa fudbalerom Bolonje Markom Arnautovićem.

- Mi smo dva Srbina, poštovanje kreće odatle. Obojica navijamo za Crvenu zvezdu. Srbi su inače bliski jedni sa drugima. On je lider, momci se osećaju snažnije kada je on na terenu. Treba reći da govori četiri ili pet jezika. Uvek ću očekivati mnogo od njega na terenu, zaključio je šef stručnog štaba Bolonje.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track