Poznati učesnici juniorskih turnira Evrolige: Čak četiri predstavnika Srbije
Foto: Pritnscreen

Poznati učesnici juniorskih turnira Evrolige: Čak četiri predstavnika Srbije

Košarka -

Košarkaška Evroliga saopštila je danas spisak svih učesnika na kvalifikacionim juniorskim turnirima, a domaćin jednog turnira u februaru naredne godine biće Crvena zvezda.

Na turniru u Beogradu pored Zvezde će učestvovati i ekipe Mege, Partizana, Next Generation tim Beograd, Asvel, Lijetkabelis, Tofaš i Valensija, a takmičenje će biti održano od 25. do 27. februara, preneo je sajt Zvezde.

Prvi turnir od 21. do 23. januara biće održan u Minhenu, a na njemu će nastupati (Alba, Basket Brno, Saragosa, Bajern, Next Generation tim Minhen, Orandž 1 Basano, Real Madrid, Žalgiris).

Krajem marta sledi takmičenje u grčkoj Patri (CSKA Moskva, Barselona, Helsinki, Makabi, Next Generation tim Patra, Olimpijakos, Promiteas, Stela azura Rim), a početkom aprila domaćin turnira će biti Vareze (Milano, Cedevita Olimpija, Huventud, Next Generation Vareze, Panatinaikos, PFYM Pariz, Ulm i Vareze akademija).

Završni turnir biće održan u isto vreme kada i seniorski fajnal-for Evrolige, a u slučaju da pobednik nekog turnira bude Next Generation ekipa, plasman na završni turnir će osigurati drugoplasirana ekipa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track