ŠOKANTNA ISPOVEST! ŠAMPIONKA GOLA TRČALA PO HOTELU I TRAŽILA POMOĆ Optužila kolegu da ju je pretukao: Gazio mi je lice, vezao kosu
Foto: Instagram

Užas u Americi

ŠOKANTNA ISPOVEST! ŠAMPIONKA GOLA TRČALA PO HOTELU I TRAŽILA POMOĆ Optužila kolegu da ju je pretukao: Gazio mi je lice, vezao kosu

Ostali sportovi -

Niko Montano (32), nekadašnja UFC šampionka u muva kategoriji, primljena je u bolnicu pošto ju je navodno pretukao njen kolega MMA borac Džastin Votson.

Montano je objavila potresnu ispovest na društvenim mrežama u kojima je opisala šta se desilo u jednom hotelu u Teksasu.

"Večeras mi je Džastin Votson kolenom pritisnuo vrat, gazio mi je lice, udarao, te mi svezao kosu oko svoje šake i okvira kreveta. U sekundi sam uspela da se izvučem i gola sam potrčala niz hodnik vrišteći za pomoć. Srećom, neko iz hotela je čuo moju vrisku i došao je u pomoć", napisala je ona.

Niko je u napadu doživela povrede lica, ali ne radi se o težim povredama i otpuštena je u bolnice.

Ubrzo se na društvenim mrežama javio i Džastin Votson.

"Uvek postoje dve strane priče i, verujte mi, Niko i ostatak sveta bi trebali što pre da se otrezne. Nema potrebe da se išta objašnjava. Policajci su bili tu, napravili su uviđaj i niko nije uhapšen. Tužno je to što je otišla u bolnicu. Zato kažem da postoje dve strane priče, a ona pokušava da njena priča bude glavna", napisao je on.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track