SEVALE VARNICE NA UTAKMICI U LAKTAŠIMA: Žestok sukob trenera Bajića i Radanova u meču protiv Partizana! (VIDEO)
Foto: Printscreen / YouTube ABA liga

SVAĐA

SEVALE VARNICE NA UTAKMICI U LAKTAŠIMA: Žestok sukob trenera Bajića i Radanova u meču protiv Partizana! (VIDEO)

Košarka -

Utakmicu izmedu Igokee i Partizana obeležio sukob trenera i košarkaša domaćeg tima

Partizan je posle velikog preokreta slavio u Laktašima. Nadoknadili su 14 poena zaostatka i pobedili Igokeu (68:70).

Sve je rešeno u neizvesnoj završnici, ali je jedan momenat iz treće deonice takođe obeležio ovaj meč. Reč je o žestokoj svađi trenera Igokee Dragana Bajića i Alekse Radanova.

Sve se događalo na oko dva minuta pre kraja treće četvrtine kada je Jam Madar ukrao loptu Radanovu. Bajić je bio ljut zbog njegovih grešaka, poslao ga na klupu, prišao mu i prilično burno mu objašnjavao gde je pogrešio.

KK Igokea
foto: Printscreen / YouTube ABA liga

Radanov to nije dobro prihvatio, ušao je u raspravu sa Bajićem, a to se šefu struke nije dopalo. Umešao se tu i Amerikanac Markel Starks i stao između njih dvojice. Bajic je zatim otišao odatle, pa se ubrzo vratio i nastavio da se raspravlja sa Aleksom, pa su se umešali i članovi njegovog stručnog štaba.

KK Igokea
foto: Printscreen / YouTube ABA liga

Taj momenat je po svemu sudeći pozitivno uticao na Radanova koji je po povratku na teren bio ključni igrac svog tima, sve do poslednja dva minuta igre kada su Kevin Panter i Uroš Trifunović svojim potezima i nekim ključnim trojkama, uspeli da preokrenu rezultat i donesu pobedu Partizanu.

-Ne mogu ništa da im zamerim. Odgovornost preuzimam na sebe, nisam doneo neke odluke kakve je trebalo i to je možda najveći razlog poraza. Momci su se borili, odradili sve ono što smo dogovorili. Trebalo je malo više pameti i odgovornosti da dobijemo meč. Okrećemo se daljim obavezama, rekao je Bajić posle meča.

Sporan trenutak utakmice mozete pogledati na video snimku od 58. minuta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track