SJAJNO JE VIDETI SRPSKE ZASTAVE! Jokića pukle emocije: Lepo je igrati pred svojim navijačima, videti naše dresove!
Foto: Printscreen

iskreno

SJAJNO JE VIDETI SRPSKE ZASTAVE! Jokića pukle emocije: Lepo je igrati pred svojim navijačima, videti naše dresove!

Košarka -

Srpski centar Nikola Jokić zabeležio je 60. tripl-dabl u NBA ligi i sada zauzima osmo mesto u istoriji takmičenja.

As Denvera je u porazu svog tima od Čikaga (109:97) upisao 17 poena, 15 asistencija i 12 skokova, a na osmoj poziciji je nasledio legendarnog igrača Bostona i člana Kuće slavnih, Larija Birda.

"To je lepo priznanje, lično. Možda neka vrsta nasleđa, po čemu će me pamtiti, a po čemu neće. Tako je kako je", rekao je Jokić na konferenciji za medije nakon meča.

Jokić je u popularnom "Junajted centru" u Čikagu imao sjajnu podršku srpskih navijača.

"Sjajno je videti zastave, moje ljude, dresove, čuti svoj jezik. Bila je ovo sjajna prilika, sjajan je osećaj. Šteta što nismo pobedili. Nadam se da to ne izgleda loše. Ali uvek je lepo igrati pred svojim navijačima", isktakao je srpski košarkaš.

Rivalstvo sa Vučevićem

Veliku bitku u reketu Nikola je vodio sa svojim imenjakom iz Crne Gore - Nikolom Vučevićem. Somobrac je nakon meča otkrio da je u odličnim odnosima sa zvezdom Čikaga.

"Imamo sjajan odnos, on je vrhunski igrač. Ne sećam se kako smo se upoznali. Ali sam bio nekoliko puta s njim u Ol-star timu, pa smo se družili. Mnogo mi je pomogao u nekim privatnim stvarima. Dugo je ovde i igramo često kanterstrajk zajedno. Mislim da imamo sjajan odnos", rekao je Jokić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track