OBRADOVIĆ PRED OKRŠAJ SA POLJACIMA: Važan test za nas, da pokažemo kako tim reaguje posle poraza!
Foto: Starsport

evrokup

OBRADOVIĆ PRED OKRŠAJ SA POLJACIMA: Važan test za nas, da pokažemo kako tim reaguje posle poraza!

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je danas da je Slask kvalitetan tim i da njegova ekipa u predstojećoj utakmici Evrokupa mora da se vrati dobroj igri u odbrani.

"Slask je ekipa koju moramo da poštujemo jer ima kvalitet i što je poslednju utakmcu Evrokupa izvanredno odigrala protiv Hamburga. Ekipa koja gaji specifičan način igre, pre svega u odbrani. Ono što moramo jeste da se vratimo na način igre u odbrani kao tokom cele sezone, osim poslednje utakmice gde smo primili mnogo lakih poena i gde je u nekim trenucima ekipa bila bez energije. Razgovarali smo o tome i nadam se da ćemo sutra izgledati mnogo bolje", rekao je Obradović, preneo je sajt kluba.

Košarkaši Partizana igraju u sredu od 20.30 u Beogradskoj areni protiv poljskog Slaska, utakmicu sedmog kola Grupe A u Evrokupu.

"To kako oni brane 'pik end rol' i igru dva na dva je nešto što nije baš uobičajeno i nešto što je iziskivalo posebnu pripremu. Ekipa su koja mnogo voli da igra u tranziciji, imaju šutere, zaustavljaju se i šutiraju za tri poena. To su neke najbitnije stvari o kojima smo pokušali da vodimo računa, informišemo igrače i da radimo na treningu. Sutra ćemo videti", naveo je Obradović.

Posle šest kola Partizan ima šest pobeda i poraz i deli prvo mesto na tabeli sa Lokomotivom. Slask ima pobedu i šest poraza na osmom mestu.

Obradović neće moći da računa na Kevina Pantera koji je povredjen.

Plejmejker Partizana Jam Madar rekao je da je njegova ekipa spremna za utakmicu, da se bori i da pobedi.

"Ovo je važan test za nas da pokažemo kako kao tim reagujemo posle poraza. Radili smo kao tim, analizirali greške iz prošle utakmice, trudimo se da iz njih naučimo i sutra zabeležimo pobedu", naveo je Madar.

Partizan je za decu uzrasta do 12 godina omogućio besplatan ulaz na nivo 400 Beogradske arene.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track