SAD JOJ JE JASNO! Amerikanka oduševljena kolom u NBA ligi, plesače uporedila s Jokićem pa brojala srpske zastave u Milvokiju VIDEO
Foto: Instagram/katywinge / EPA

sve ima smisla

SAD JOJ JE JASNO! Amerikanka oduševljena kolom u NBA ligi, plesače uporedila s Jokićem pa brojala srpske zastave u Milvokiju VIDEO

Košarka -

Nije prvi put da igrače NBA lige na parketu zamene plesači koji srpskim kolom oduševe prisutne u dvorani.

U noći između nedelje i ponedeljka srpska grupa je bila prisutna na utakmici Denvera u Milvokiju u kojoj je Nikola Jokić odličnom partijom stavio tačku na još bolji januar.

Srpski centar je bio na korak do sedmog tripl-dabl učinka u mesecu, a nakon meča je poručio da obožava da igra pred Srbima.

Osim pomenutih plesača iz Srpskog folklornog ansamla Šumadija, Srba je bilo i na tribinama i to u velikom broju, sudeći po rečima američke novinarke Kajti Ving.

Ona je putem društvene mreže Tviter poručila da je među publikom u Milvokiju videla 17 srpskih zastava, a prethodno je na zanimljiv način komentarisala plesače.

- Evo ga! Srpska grupa nastupa na poluvremenu u Milvokiju. Fantastičan rad nogu, odličan ritam, sve ima smisla - napisala je novinarka aludirajući na sličnosti između plesača i Jokića koje je primetila.

Ona je dodala i da je nastup bio završen pre nego što je Somborac izašao iz svlačionice, ali da su plesači osetili ljubav srpskih navijača.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track