POZNATA KOŠARKAŠICA POKAZALA PRSTEN! Verila se Nataša Kovačević, evo ko je njen izabranik! (VIDEO)
Foto: KSS

ČESTITAMO

POZNATA KOŠARKAŠICA POKAZALA PRSTEN! Verila se Nataša Kovačević, evo ko je njen izabranik! (VIDEO)

Košarka -

Bivša košarkašica Nataša Kovačević otkrila je na društvenim mrežama da se verila! Nataša je rekla "da" svom izabraniku Vuku Stojakoviću.

Ova hrabra mlada dama objavila je na Instagramu dve fotografije, uz emotikon prstena, a čestitke pljušte sa svih strana.

Nataša i Vuk su zajedno sedam meseci, a javnost je za njihovu vezu saznala kada su se pojavili kao par na premijeri dokumentarnog filma "Skok" početkom septembra. Nedavno su započeli zajednički život.

Njihova prelepa ljubavna priča započela je letos na moru.

"Upoznali smo se u Budvi na letovanju. Imamo puno zajedničkih prijatelja i to je prednost. Ostali smo, manje, više u istom društvu", otkrila je u jednom intervjuu za "Sport klub" Nataša.

Podsetimo, jedna od najperspektivnijih mladih košarkašica Evrope u septembru 2013. godine doživela je tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je ostala bez leve potkolenice. Jeziva tragedija dogoodila se Mađarskoj kada srpska košarkašica sa svojim timom Đerom putovala na pripremni meč u Šopron. U udesu su poginuli menadžer tima Peter Tapodi i trener Akoš Fuzi, a srpska košarkašica Milica Ivanović, koja je odmah pomogla Nataši je lakše povređena.

Kovačevićeva je s mesta nesreće prebačena u bolnicu a zbog težine povrede amputacija je bila neminovna.

Nakon nesreće Nataša je postala inspiracija mnogima koji su doživeli sličnu sudbinu. Ni u najtežim situacijama nije pomišljala na predaju. Iako se činilo da se završila karijera jedne uspešne sportiskinje, ova mlada žena iznenadila je kompletnu javnost kada se samo dve godine nakon nesreće vratila na teren.

Nataša je od tada postala simbol hrabrosti, upornosti i odlučnosti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track