LUKA JOVIĆ PREDVODI NAPAD REALA: Srpski reprezentativac će od početka biti na terenu u Madridu protiv Granade! VIDEO
Foto: Profimedia

LA LIGA

LUKA JOVIĆ PREDVODI NAPAD REALA: Srpski reprezentativac će od početka biti na terenu u Madridu protiv Granade! VIDEO

Fudbal -

Trener "kraljevskog kluba" Karlo Ančeloti uvideo da je pogrešio što šansu od početka nije dao Srbinu u Bilbaou, gde su Madriđani eliminisani. Zbog povrede Benzeme i suspenzije Vinisijusa Žuniora, čuveni italijanski trener prinuđen da u prvi tim prekomanduje i mladog centarfora Latasu, koji je "dete Reala"

Real je bio potpuno bezopasan sa Markom Asensijom na poziciji "lažne devetke", pa iz Madrida stiže vest da će Jović biti starter.

Problem za Real, pored odsustva povređenog francuskog internacionalca Karima Benzeme, jeste i suspenzija Vinisijusa Žuniora, pa Madriđani praktično igraju bez svoja dva najbolja igrača i strelca.

Pored Jovića, siguran je i Rodrigo, dok je pitanje da li će levo krilo igrati Eden Azar ili će opet zaigrati Asensio, svakako jedan od najvažnijih i najomiljenijih igrača "kraljevskog kluba".

Šansu za nastup u večerašnjem duelu će čekat i 192 centimetra visoki Huanmi Latasa (20), dete madridskog kluba. Latasa će pored Jovića tražiti svoju šansu za nastup, a moguće je da protiv Granade debituje u prvom timu. Ovaj mladić, koga je Ančeloti prekomandovao u prvi tim, klasični je centarfor.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track