RADONJIĆA PITALI O SUSPENZIJI RUSKIH KLUBOVA I TOP 8: Evo kako je trener Crvene zvezde odgovorio
Foto: @starsport

Crveno-belima se smeši Top 8

RADONJIĆA PITALI O SUSPENZIJI RUSKIH KLUBOVA I TOP 8: Evo kako je trener Crvene zvezde odgovorio

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu Baskoniju sa 86:83 (13:26, 28:15, 14:15, 31:27), u 28. kolu Evrolige.

Zvezda je upisala 11. pobedu u 26 mečeva i trenutno se nalazi na 13. mestu. Međutim, ukoliko se odluka o suspenziji ruskih klubova pokaže konačnom onda će crveno-beli biti blizu Top 8 faze. U tom slučaju Zvezda je trenutno deseta sa devet pobeda i 12 poraza. Deveti je Fenerbahče sa 9-13, a osmi Monako sa 10-12.

Trener Zvezde Dejan Radonjić upitan je posle meča da li se suspenzijom tri ekipe iz Rusije otvaraju vrata Zvezdi za plej-of.

-Ja to tako ne vidim. Veoma sam zadovoljan svime što smo postigli i kako smo do sada odradili u Evroligi. Ovo nam je 11. pobeda, više nego prošle sezone, sa svim problemima sa povredama koje smo imali od početka sezone. Zaboravio sam da kažem pred meč sa Fenerbahčeom da smo prvi meč protiv njih igrali bez pet igrača, a nijedan meč do nove godine nismo igrali kompletni. I korona posle toga. Ovo ostalo ne bih komentarisao. Mi ćemo igrati kao i do sada, da u svakom meču damo svoj maksimum. Gde će to da nas dovede to ćemo da vidimo, rekao je Radonjić i potom dodao:

-Pošto odluka o suspenziji još uvek nije definitivna ja to ne bih komentarisao.

Evroliga je uslovno suspendovala ruske ekipe CSKA, Zenit i Uniks. Konačna odluka biće doneta 21. marta, a ona će zavisiti od situacije u Ukrajini gde se trenutno vodi rat između Ukrajine i Rusije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track