VLAHOVIĆ JE ROĐENI POBEDNIK, NIKADA NIJE ZADOVOLJAN! Vučinić oduševljen Srbinom: Ko je odmah počeo da daje golove u JUVENTUSU?!
Foto: EPA, Profimedia

komplimenti

VLAHOVIĆ JE ROĐENI POBEDNIK, NIKADA NIJE ZADOVOLJAN! Vučinić oduševljen Srbinom: Ko je odmah počeo da daje golove u JUVENTUSU?!

Fudbal -

Bivši napadač Juventusa birao reči kada je pričao o najboljem mladom napadaču Evrope

Mirko Vučinić smatra da će Dušan Vlahović napraviti veliku karijeru u Italiji i da je dolazak u Juventus ove zime bio pravi potez. Nikšićanin je dres "Stare dame" nosio od 2011. do 2014. godine.

Mirko Vučinić
foto: EPA

Dušan Vlahović u januaru mesecu prešao je iz Fjorentine u Juventus, u transferu koji je bio vredan 75.000.000 evra bez bonusa. Bila je najveća kupovina nekog fudbalera ove zime.

- Mali Dušan se od ostalih razlikuje, jer je veliki radnik i pobednik je u glavi. Juventus je za njega fantastična sredina, jer će još više da ga unaprede, pre svega, psihološki. Oni imaju pobednički mentalitet. Vlahović stalno radi, nikad nije zadovoljan, teži ka boljem i to je njegov veliki plus. Malo ko može tako mlad da ode u Juventus i da odmah daje golove - rekao je Mirko Vučinić za Informer.

Dušan Vlahović
foto: EPA/Paolo Magni

Dušan Vlahović potpisao je petogodišnji ugovor sa Juventusom, što je po Vučiniću odličan potez jer može da se koncentriše na sebe, ali i osvajanje trofeja.

- Može da napravi ogromnu karijeru. Trenutno je najbolji mladi igrač Evrope, uz Mbapea i Halanda. Nema više mladih igrača koji igraju na tom nivou i daju golove. Napadač mora da daje golove. Ništa drugo. Niko napadača neće pitati jesi li namestio gol, kako si se gradio, koliko si pretrčao, kako si odigrao, nego da li je dao gol - jasan je Mirko Vučinić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track