PARTIZAN DOČEKUJE METROPOLITANS Obradović: Želeo bih da navijači dođu i podrže nas da napravimo što bolji rezultat i u Evrokupu
Foto: Ana Paunković

EVROKUP

PARTIZAN DOČEKUJE METROPOLITANS Obradović: Želeo bih da navijači dođu i podrže nas da napravimo što bolji rezultat i u Evrokupu

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da očekuje da će njegov tim ponoviti dobru partiju i u meču protiv Metropolitansa, kao i da bi voleo da navijači dodju u što većem broju.

"Sigurno da posle dobre igre u Podgorici se nadamo da to možemo da ponovimo. Igramo protiv tima koji igra izvanredno, koji je i u prvoj utakmici protiv nas pokazao kvalitet, kao što i pokazuje u Evrokupu i francuskom prvenstvu. Očekujemo izuzetno tešku utakmicu a ono što bih zaista voleo je da navijači ponovo dođu i podrže nas da napravimo što bolji rezultat i u Evrokupu", rekao je Obradović, preneo je sajt kluba.

Košarkaši Partizana dočekuju u sredu ekipu Metropolitansa, u utakmici 15. kola Grupe A Evrokupa.

Partizan je drugi na tabeli sa devet pobeda i pet poraza, a isti učinak na trećem mestu ima francuski tim.

Crno-beli su u decembru prošle godine slavili na gostovanju u Parizu sa 89:82.

Kapiten Partizana Rade Zagorac rekao je da su znali da će utakmice protiv Budućnosti u ABA ligi (80:72) i protiv Metropolitansa u Evrokupu biti važne pred početak doigravanja.

"Tom pobedom i ukoliko ne bude iznenadjenja u mečevima gde smo favoriti bismo obezbedili drugo mesto što znači da bismo u prva dva plej-of meča, ukoliko do njih dodje bili domaćini. Iz tog ugla je važnost te utakmice. Podjednako je i odogvornost na navijačima da dodju i napune halu i da zajedničkim snagama dodjemo do pobede u utakmici koja u ovom trenutku, diskutabilno može biti utakmica sezone", zaključio je Zagorac.

Meč izmeĐu Partizana i Metropolitansa igra se u sredu u hali "Aleksandar Nikolić", od 20.30.

(Kurir sport/Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track