KOŠARKAŠKI SPEKTAKL U MAČVI: Beograd Couch Coach slavio na turniru u Šapcu!
Foto: Privatna Arhiva

šabac 2022

KOŠARKAŠKI SPEKTAKL U MAČVI: Beograd Couch Coach slavio na turniru u Šapcu!

Košarka -

U dvorani OŠ Majur održan je košarkaški turnir veterana na kome su učestvovali Šabac, Beograd, Loznica i Ub. Turnir su organizovali Rade Ranković, OKK Šabac i Sportski savez Šabac

U prvom polufinalnom meču tim Beograd Couch Coach Zelena Maska je pobedio Loznicu rezultatom 73:59, dok je u drugom polufinalu tim Šapca nakon produžetka savladao Ub rezultatom 60:57.

Košarkaški turnir Šabac
foto: Privatna Arhiva

Odigrana je i revijalna utakmica pionira OKK Šabac, a pobednik je bio crveni tim sa rezultatom 39:32

U finalu je zabeležena odlična košarka, a pobednik je odlučen početkom treće četvrtine, kada je tim Beograda stekao odlučujuću prednost, a krajnji rezultat je 67:35.

Košarkaški turnir Šabac
foto: Privatna Arhiva

Pehare je dodelio direktor OŠ Majur Živan Makević. Turnir je svojim prisustvom podržao i proslavljeni rukometaš Veselin Vujović, koji je inače i odličan košarkaš, a trenutno je na funkciji rukometne reprezentacije Irana.

Zanimljost je da je jedan od sudija na turniru, posle desetogodišnje pauze, bio i nekadašnji savezni košarkaški sudija Nenad Nikolin, kojem je polufinale na neki način bio i oproštaj od sudijske funkcije.

Za MVP turnira je proglašen Ivan Đaković, a za najkorisnijeg igrača je proglašen Aleksandar Radenković.

Aplikacija Couch Coach, je u sklopu najave finalnog turnira Evrolige Final Four koji se održava u Beogradu od 19-21 maja 2022 svim učesnicima podelila prigodne poklone, priveske i lopte. Poklonima su se posebno obradovali najmlađi košarkaši.

Po završetku turnira druženje je nastavljeno u restoranu hotela Savski Venac.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track