ZAŠTO?! Bogdanović rizikuje kaznu zbog sudija! Poništili mu KOŠ IZ SVLAČIONICE, on se žalio posle meča: Objasnite mi! VIDEO
Foto: Pritnscreen

nba

ZAŠTO?! Bogdanović rizikuje kaznu zbog sudija! Poništili mu KOŠ IZ SVLAČIONICE, on se žalio posle meča: Objasnite mi! VIDEO

Košarka -

Košarkaš Atlante, Bogdan Bogdanović, javno se žalio na odluku sudija iz završnice utakmice protiv Brukline.

Hoksi su pobedili Netse rezultatom 122:115, uprkos rekordu karijere Kevina Durenta koji je utakmicu završio sa 55 poena.

Bogdanović je meč završio sa devet poena, uz šest promašenih trojki iz isto toliko pokušaja, a jedinu trojku koju je pogodio sudije nisu priznale.

To je bio razlog da se srpski bek pobuni na društvenoj mreži Tviter.

Nakon što je Herter promašio trojku na nešto više od jednog minuta do kraja utakmice i osam sekundi do kraja napada pri rezultatu 111:108 za Atlantu, lopta se odbila od table, a da pritom nije dirala obruč.

Košarkaši Denvera i Atlante su se borili za loptu, a Bogdanov saigrač je uspeo da je prosledi Srbinu koji je odmah "opalio" sa gotovo polovine terena. Lopta je prošla kroz obruč, ali sudije su odlučile da ne priznaju poene.

U trenutku kada je zaustavljena igra nakon trojke Bogdanovića na satu je pisalo da je ostalo 21 sekunda za napad Atlante, a odluka arbitara da ponište koš i dodele novi napad Atlanti u trajanju od upravo 21 sekunde je zbunio mnoge, pa i samog Bogdana.

- Zašto ona trojka nije priznata? Potrebno mi je objašnjenje - poručio je Bogdanović, iako komentarisanje sudijskih odluka može da izazove kaznu od NBA lige.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track