POJAVIO SE SKANDALOZAN SNIMAK SA ZVEZDINE KONTROVERZNE UTAKMICE: Pogledajte šta su navijači sa NATO zastavom radili ceo meč VIDEO
Foto: Twitter/Printscreen

haos

POJAVIO SE SKANDALOZAN SNIMAK SA ZVEZDINE KONTROVERZNE UTAKMICE: Pogledajte šta su navijači sa NATO zastavom radili ceo meč VIDEO

Košarka -

Verovatno najkontroverznija utakmica u evroligaškoj sezoni odigrana je u Kaunasu gde su košarkaši Crvene zvezde poraženi od Žalgirisa rezultatom 103:98, nakon produžetka.

Crveno-beli nisu uspeli da ostvare pobedu na poslednjem gostovanju u sezoni, ali njihov potez sa početka utakmice je ekspresno obišao Evropu.

Prva petorka Crvene zvezde zbog odluke kluba nije držala baner u boji ukrajinske zastave na kojem je pisalo "stop ratu", što je razbesnelo Litvance, ali i one koji su pogledali tu situaciju putem društvenih mreža.

Međutim, Luka Mitrović, košarkaš ekipe sa Malog Kalemegdana, primetio je da su navijači na tribinama pored ukrajinske zastave imali i NATO zastavu.

Ubrzo nakon meča se pojavio i video snimak na kojem se vide pristalice domaće ekipe, upravo one koje su imale pomenute dve zastave, kako skandiraju "je*i se Srbijo".

Komentara je mnogo i različiti su, a sudeći po nekim, skandiranje protiv naše države je trajalo dobar deo meča.

Nakon utakmice je Dejan Radonjić dobio pitanja o čitavoj situaciji. Poručio je trener crveno-belih da se nada da će mir brzo doći, ali i da nije pravi čovek za to pitanje.

Očekuje se da se klub oglasi po pitanju sporne situacije.

Kurir sport

Bonus video:

00:20

SKANDAL U TURSKOJ! RUSI DOŠLI NA MEČ DA SE BIJU SA SRBIMA!? Suludo ponašanje igrača Alanije, utakmica prekinuta zbog tuče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track