LIVERPUL NE POTCENJUJE BENFIKU! Klop: Potrebni su nam želja i uzbuđenje
Foto: AP

Liga šampiona

LIVERPUL NE POTCENJUJE BENFIKU! Klop: Potrebni su nam želja i uzbuđenje

Fudbal -

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je danas da je Benfika težak protivnik i dodao da će njegovom timu u predstojećem meču četvrtfinala Lige šampiona biti potrebna želja, mentalitet i uzbudjenje.

"Biti na maksimumu je plan za sve utakmice. Benfika možda nije tamo gde želi da bude u svojoj ligi, ali je težak protivnik", rekao je Klop.

Fudbaleri Liverpula gostuju sutra ekipi Benfike u prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona, a Klop je istako da je njegov tim spreman za novi izazov.

"Potrebni su nam želja, mentalitet i uzbuđenje. To ne može da se kupi. Moraš da sazriš kao igrač, kao trener, kao tim. To vam omogućava da budete mirni. To je iskustvo. Igrali smo utakmice u kojima smo vodili sa 1:0 i gde smo i dalje jurcali kao ludi. Želim da moji igrači razmišljaju na pravi način", rekao je Klop.

Klop je naveo i da je srećan zbog razgovora Mohameda Salaha i kluba o novom ugovoru Egipćanina. Salah, čiji ugovor sa "crvenima" ističe u junu 2023. godine, blizu je dogovora sa klubom o novom ugovoru koji bi ga zadržao na Enfildu do kraja karijere.

"Srećan sam zbog toga što zainteresovane strane razgovaraju i to je sve što mi sada treba", rekao je Klop.

Utakmica izmedju Benfike i Liverpula igra se sutra od 21.00.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track