BOLESNO! VARVARI ZAPREPASTILI REGION! Nacrtali Čovića, Radonjića i Ivanovića BEZ ODEĆE! Trener Zvezde šmekerski odreagovao FOTO
Foto: ABA liga/Budućnost VOLI

sramota u pogorici

BOLESNO! VARVARI ZAPREPASTILI REGION! Nacrtali Čovića, Radonjića i Ivanovića BEZ ODEĆE! Trener Zvezde šmekerski odreagovao FOTO

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Budućnost u Podgorici rezultatom 89:76 u zaostaloj utakmici 15. kola ABA lige i tako obezbedili prvo mesto i prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Meč u Morači je doneo dramatičnu završnicu, ali i skandalozan transparent kojim su vređani Nebojša Čović, Dejan Radonjić i Nikola Ivanović, a koji su spremili navijači Budućnosti.

Na spornom transparentu naslikana su pomenuta trojica bez odeće, a da ne bismo morali da opisujemo šta se na slici dešava, najbolje je da sami pogledate fotografiju sa utakmice.

Podsetimo, Nikola Ivanović je u junu 2021. godine potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, a samo nekoliko sati kasnije društvenim mrežama je kružila fotografija uništenog murala crnogorskog beka, a poruke mržnje nisu razočaranih navijača nisu mogle da se prebroje.

Kada je reč o Dejanu Radonjiću, on je legenda kluba iz Budućnosti, ali kod najvatrenijih pristalica nema takav status.

Upravo je Radonjić upitan nakon utakmice da prokomentariše dešavanja iz dvorane, na šta je trener Crvene zvezde odgovorio u šaljivom tonu.

- Pitanje je više za njega (Nikolu Ivanovića) kako je. Vrlo specifična situacija i za mene kao trenera, normalno. Što se toga tiče, topli zec je već bio. Tako je, kako je. A njemu je prva situacija baš na ovom nivou i nije prijatno naravno. Nije prijatno. Šta god da smo napravili, a napravili smo dosta dobrog, ali eto. Slabo vidim na daljinu, pa ne mogu da vidim. Mišići? Ne mogu da procenim da sam to ja, to su mi rekli u svlačionici - rekao je Radonjić.

A, mediji u Crnoj Gori su osudili ponašanje navijača Budućnosti. Na sajtu "Vijesti" se pojavio tekst sa naslovom "Heroji u blatu i moralne "gromade"".

- Nažalost, večeras se otišlo i korak dalje, jer su najvatreniji navijači Budućnosti pripremili uvredljiv transparent i pogrdnim rečima vređali najuspešnijeg trenera i najboljeg igrača u novijoj istoriji kluba.

Heroji su, po ko zna koji put u Crnoj Gori, završili u blatu.

A oni koji su crtali taj i pisali još neke transparente, po hiljaditi put su pokazali kakve su moralne gromade - navedeno je u osuđujućem tekstu na sajtu "Vijesti".

Kurir sport

Bonus video:

00:25

Crvena zvezda izlazi na zagrevanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track