JOKIĆ LEŽI I JEDVA DIŠE! Denver je izgubio, a svi pričaju o OVOJ SCENI! Srbinovu BORBU pored parketa pregledali MILIONI (VIDEO)
Foto: Profimedia

Neverovatan video

JOKIĆ LEŽI I JEDVA DIŠE! Denver je izgubio, a svi pričaju o OVOJ SCENI! Srbinovu BORBU pored parketa pregledali MILIONI (VIDEO)

Košarka -

U noći između ponedeljka i utorka Denver Nagetsi će odigrati drugu utakmicu prve runde plej-ofa protiv Golden Stejta, a još uvek se priča o prvom meču ove dve ekipe.

Domaćin je u Čejs centru u San Francisku stigao do prednosti u seriji pobedom rezultatom 123:107, a po ko zna koji put u sezoni Nikola Jokić je bio najbolji strelac, najbolji skakač i najbolji asistent u ekipi Denvera.

Njegovih 25 poena, 10 skokova i šest asistencija nije bilo dovoljno da se izbegne ubedljiv poraz od favorizovanog rivala.

Srpski centar je na terenu proveo nešto više od 34 minuta i prilično se umorio za to vreme u igri. Poznato je da je Jokić košarkaš koji dobija puno "batina" tokom utakmica, a o tretmanu sudija koji ima kao aktuelni MVP lige priča se već duži vremenski period.

Somborac je u San Francisku samo dva puta išao na liniju slobodnih bacanja, a nakon meča je odbio da odgovori na pitanje o suđenju.

Kako svaki duel troši deo snage i energije, Srbin mora da bude vrhunski pripremljen za ono što radi već godinama u najjačoj ligi na svetu.

A, s obzirom na to da čitavu sezonu Jokić igra bez dvojice najboljih saigrača, Džamala Mareja i Majkla Portera Juniora, sve je palo na njegova leđa.

Navijači su nakon utakmice protiv Golden Stejta na društvenim mrežama aludirali na to da je došlo do zamora materijala i da je pitanje koliko će još Jokić moći da nosi ekipu iz Kolorada bez prave podrške.

Stariji video snimak Srbina ponovo je postao viralan, a za manje od dva dana skupio je više od 2.500.000 pregleda.

Na njemu se vidi Nikolina borba za dah dok pratkično leži na stolici pored terena. Stigli su i brojni komentari navijača sa porukama da bi svaki košarkaš bio premoren kada bi toliko dugo nosio tim bez velike podrške.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track