JAVIO SE ČOVEK KOJI JOKIĆU FALI KAO LEK I POSLAO MOĆNU PORUKU! Godinu dana ga nema, evo šta je poručio posle NIKOLINOG ISKLJUČENJA
Foto: Profimedia

oglasio se

JAVIO SE ČOVEK KOJI JOKIĆU FALI KAO LEK I POSLAO MOĆNU PORUKU! Godinu dana ga nema, evo šta je poručio posle NIKOLINOG ISKLJUČENJA

Košarka -

Denver Nagetsi se nalaze u teškoj situaciju u prvoj rundi plej-ofa.

Činjenica da Golden Stejt ima prednost od tri pobede posle isto toliko utakmica najmanji je problem za ekipu iz Kolorada.

Nikola Jokić je na oba meča u San Francisku bio najbolji poenter, najbolji skakač i najbolji asistent Nagetsa, a onda je u Koloradu imao brutalnih 37 poena, 18 skokova i pet asistencija i nijednom nije mogao da spreči poraz.

Dve tehničke greške i isključenje u drugoj utakmici u seriji pokazali su znake nemoći i frustracije, a društvenim mrežama su se proširili komentari navijača koji smatraju da se tek sada vidi koliko je Jokić bio dobar tokom sezone u kojoj je bez prave pomoći vodio Denver do 48 pobeda i mesta u plej-ofu.

Srpski centar je čitavu sezonu igrao bez Džamala Mareja, najboljeg saigrača i košarkaša sa kojim je ima odličnu saradnju, dok je Majkl Porter Junior, treća zvezda Denvera, doživeo tešku povredu na samom startu sezone.

Pominjalo se da bi Marej mogao da se vrati u aktuelnoj sezoni, lekari su dozvolili da se to desi, a nedeljama unazad mogli su da se vide video snimci njegovih treninga sa loptom.

Međutim, strah je prisutan kod Kanađanina koji je poslednju utakmicu odigrao 12. aprila 2021. godine, a u Denveru je dobio potpunu podršku da sam izabere momenat za povratak.

Marej je prokomentarisao tešku situaciju Denvera nakon što je dobio veliki broj poruka navijača koji se pitaju zašto ne igra uprkos dozvoli lekara.

- Stvarno mislite da ja ne želim da budem tamo na terenu... Ludo - poručio je Marej još nakon drugog meča u kojem je Jokić isključen.

Međutim i to je izazvalo brojne reakcije, a jedan od navijača je postavio sledeće pitanje?

- Verujemo ti, ali zašto ne igraš ako su doktori rekli da smeš? Ne želim da kritikujem, ali u lošoj smo situaciji. Teško je vratiti se iz ozbiljne povrede, ali u svakom slučaju poštujemo odluku i poštujemo je - jedan je od komentara zabrinutih navijača.

Četvrta, možda i poslednja utakmica u seriji, igraće se u nedelju od 21.30 časova, a Denver će i u njoj biti domaćin.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track