JOKIĆEV SAIGRAČ BRUTALNO ISPROZIVAO DIVCA: Amerikanac ničim izazvan UDARIO NA SRBINA! Evo šta se krije u pozadini cele priče!
Foto: Profimedia

SRAMOTa

JOKIĆEV SAIGRAČ BRUTALNO ISPROZIVAO DIVCA: Amerikanac ničim izazvan UDARIO NA SRBINA! Evo šta se krije u pozadini cele priče!

Košarka -

Košarkaš Denvera, Demarkus Kazins, udario je na Vlada Divca, nakon što se našao na meti brojnih kritičara posle poraza Nagetsa od Golden Stejta.

U intervjuu koji je nedavno objavljen na portalu "Andscape", saigrač Nikole Jokića je govorio o vremenu provedenom u Sakramentu. Kazins je 2010. godine izabran kao peti pik na NBA draftu, a u Kingsima je igrao do 2017. godine.

Kako nije napredovao onako kako se od njega očekivalo, Sakramento nije želeo da nastavi saradnju s njim, odnosno nije želeo da sa njim potpiše maksimalni ugovor jer su u klubu smatrali da nije dovoljno dobar za to. Od 2017. godine do danas promenio je šest ekipa.

- Mnogo sam trenirao i radio dok sam bio u Kingsima. Ne zaboravite da pored velikog broja rekorda i dalje stoji moje ime. Iskreno, mislim da sam najbolji igrač koji je ikada prošao kroz Sakramento. I stojim iza tih reči - rekao je Kazins i dodao:

- Da mogu da vratim vreme, preskočio bih treninge sa Sakramentom. Šta su oni uradili za mene? Osim što su odabrali moje ime na draftu, apsolutno ništa. Dao sam im sve. Kada se setimo šta se sve dešavalo, mogu slobodno da kažem da sam mnogo više dao Sakramentu nego oni meni. Imao sam dva vlasnika, tri generalna menadžera i sedam trenera za sedam godina. Ništa više ne moram da kažem.

Kazins i Divac dok su bili u Kingsima
Kazins i Divac dok su bili u Kingsimafoto: Profimedia

On je potom uporedio svoju karijeru sa onom koju je imao Vlade Divac, legendarni srpski košarkaš koji je u trenutku kada je Kazins napustio Sakramento bio zadužen za sportske operacije u Kingsima.

- Vidite, Divac je u Kući slavnih. Pogledajte njegovu statistiku, a onda pogledajte moju. Ostavićemo sve na tome - rekao je Kazins.

U noći između ponedeljka i utorka, Denver je poražen od Golden Stejta u drugoj utakmici prve runde plej-of serije, a Kazins je u toku utakmice ušao u verbalni, umalo i fizički obračun sa saigračem, Vilom Bartonom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track