ŽELJKO OBRADOVIĆ POBESNEO NA IGRAČE PRED POLUFINALE ABA LIGE: Trening je bio KATASTROFA, ne znam šta je ovo!
Foto: Starsport©

iznervirali ga

ŽELJKO OBRADOVIĆ POBESNEO NA IGRAČE PRED POLUFINALE ABA LIGE: Trening je bio KATASTROFA, ne znam šta je ovo!

Košarka -

Željko upitao: Da li su svesni da je Partizan poslednji put igrao finale 2013?

Klubovi ABA lige pokušaće što pre da zaborave lošu sezonu u evropskim takmičenjima i brukanje koje su pretrpeli u Evrokupu.

Partizan u utorak kreće u pohod na jedino finale koje je preostalo na meniju. Rival je dobro poznat, u dvoranu "Aleksandar Nikolić" stiže Budućnost (19.00). Biće to prilika da četa Željka Obradovića obraduje navijače posle šoka koji im je priredila u meču protiv Burse.

To neće biti baš lako, Podgoričani stižu u Beograd da se nadigravaju. Crno-beli su favoriti, oba puta su u regularnom delu sezone izašli kao pobednici iz okršaja sa ekipom trenera Aleksandra Džikića.

Međutim, trener Željko Obradović nije zadovoljan kako je tim trenirao pred ovaj meč.

- Dao sam vreme ekipi, da se odmore, da se vrate i zaborave na ono što su doživeli, da imamo ispred sebe novo važno takmičenje. To je izgledalo korektno. Međutim, juče smo imali najgori trening, ne znam razloge, rekao sam im da ću to da kažem - počeo je Obradović i nastavio:

- Ne znam šta je, niko od ovih igrača nije igrao finale, kamoli osvojio ABA ligu. Ako gledam da neko neće da igra odbranu, da neće da trči, da pravi blok, onda je to problem. Rekao sam im da je trening bio katastrofa, nadam se da će reakcija sutra da bude bolja. Ako oni nisu svesni, Partizan je zadnji put bio u finalu 2013, ako mi nemamo tu motivaciju i želju da igramo finale. Rade je kao kapiten skupio igrače, razgovarali su između sebe. Zahvalan sam mu na tome. Najiskrenije se nadam da će biti drugačiji.

On je napomenuo da su samo trojica dobila prelaznu ocenu.

- Svi su oni svesni svega o čemu pričamo. Motivacija je najvažnija stvar i Partizan devet godina nije igrao finale ABA lige. Mi smo izgubili godinu dana, sada je prilika da napravimo nešto dobro. Do zadnjeg sekunda bilo koje utakmice sam uz njih. Samo, nema razloga da ja ne izađem i ne kažem ono što sam video na treningu.

ABA liga polufinale

Prva runda

Utorak

Partizan - Budućnost 19.00

Četvrtak

C. zvezda - Cedevita O. 19.00

Druga runda

15. maj

Budućnost - Partizan 20.30

Cedevita O. - C. zvezda 18.30

Treća runda Ako bude trebalo

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track