NEVEROVATAN BROJ SLOBODNIH BACANJA ZA STEFA KARIJA ZA 35 SEKUNDI MEČA: NBA liga ovo ne pamti (VIDEO)
Foto: Profimedia

nba liga

NEVEROVATAN BROJ SLOBODNIH BACANJA ZA STEFA KARIJA ZA 35 SEKUNDI MEČA: NBA liga ovo ne pamti (VIDEO)

Košarka -

Zanimljiva noć u NBA ligi

Golden Stejt došao je do treće pobede u seriji sa Memfisom i to na krajnje neobičan način.

Osam slobodnih bacanja imao je Stef Kari u poslednjem minutu meča, što skorija istorija lige ne pamti. Tačnije, za samo 35 sekundi čak osam puta je šutirao sa linije za jedan poen. Bio je izuzetno precizan (8/8) i Voriorsi su slavili sa 101:98 za 3:1 u seriji.

I drugi duel večeri bio je i te kako zanimljiv. Boston je pobedio Milvoki sa 116:108. Ta serija je potpuno izjednačena (2:2) u biće zanimljivo videti rasplet u naredna dva ili tri meča.

U San Francisku najefikasniji je bio naravno Kari sa 32 poena i osam asistencija. Doduše, procenat šuta iz igre bio mu je jako loš. Pratio ga je Vigins sa 17 poena i 10 skokova. Nemanja Bjelica nije ulazio u igru.

Najbolji poenterski učinak u Memfisu imao je Džaren Džekson junior sa 21 poenom, Tajus Džouns je dodao 18, a Kajl Anderson je dodao 17.

Meč u Bostonu obeželio je Al Horfrod sa 30 poena i osam skokova (šut iz igre 11/14). Odličan je bio i Džejson Tejtum koji je takođe ubacio 30 poena, uz 13 skokova i pet asistencija. Markus Smart i Džejlen Braun ubacili su po 18 poena.

Sa druge strane, Janis Adetokunbo je predvodio Bakse sa 34 poena, a tome je dodao 18 skokova i 5 asistencija.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track