BOGDAN VIDEO OLGU SA NOVIM DEČKOM: Prvi susret u javnosti nakon raskida dvogodišnje LJUBAVNE veze! Njih dvojica se ODLIČNO POZNAJU
Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

ZANIMLJIVO

BOGDAN VIDEO OLGU SA NOVIM DEČKOM: Prvi susret u javnosti nakon raskida dvogodišnje LJUBAVNE veze! Njih dvojica se ODLIČNO POZNAJU

Košarka -

Dve godine nakon raskida emotivne veze srpski košarkaš i teniserka prvi put su se našli na istom mestu.

Olga Danilović i Bogdan Bogdanović uživo su pratili prvi meč polufinalne serije ABA lige između Partizana i Budućnosti.

Olga je na utakmicu došla sa novim dečkom, mladim košarkaškim menadžerom Andrejem Ilićem, i smestili se na stolice pored terena. Zanimljivo, Bogdan nije želeo da sa tog mesta prati meč, već je otišao na tribine i bodrio crno-bele u društvu bivšeg saigrača i prijatelja Saše Pavlovića.

Bogdan Bogdanović
foto: Facebook

Ovo je bio prvi susret nekadašnjih emotivnih partnera na jednom javnom događaju od raskida koji se dogodio 2020. godine.

Olga Danilović, Andrej Ilić
foto: ABA liga/Dragana Stjepanović

Podsetimo, Bogdan i Olga su bili dve godine zajedno i važili su za jedan od najlepših parova sa javne scene. Od početka veze košarkaš i teniserka su krili svoju ljubav od očiju javnosti, a 2020. godine životni putevi su im se razišli i doneli su odluku da prekinu romansu.

Olgin novi i bivš dečko se zapravo jako dobro poznaju, što je posebno interesantno. Naime, Andrej Ilić radi kod Aleksandra Raškovića u poznatoj mendžerskoj agenciji "Wasserman" koja brine o karijeri Bogdana Bogdanovića.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track