OBRADOVIĆ I RADONJIĆ SE OGLASILI PRED ČETVRTI DUEL: Evo šta su poručili treneri Partizana i Crvene zvezde
Foto: @starsport

Finalna serija ABA lige

OBRADOVIĆ I RADONJIĆ SE OGLASILI PRED ČETVRTI DUEL: Evo šta su poručili treneri Partizana i Crvene zvezde

Košarka -

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde u petak od 18.30 časova nastavljaju finalnu seriju ABA lige.

Crveno-beli vode sa 2:1 i potrebna im je još jedna pobeda. Crno-beli će, kao i u sredu, biti domaćini. Ovog puta, međutim, sa znatno manjim brojem publike zbog dešavanja na trećoj utakmici.

Iz ugla trenera Željka Obradovića i Dejana Radonjića najbitnije je da uslovi na samom parketu budu regularno pošto je u trećem meču parket više ličio na ledenu ploču.

- Otprilike isto kao i pred treću utakmicu. Znamo da je jedini način da nastavimo finalnu seriju da pobedimo utakmicu. Da probamo da damo sve od sebe, kao što smo to uradili u zadnje dve utakmice. Borbenost koja je bila fantastična. Uz jednu veliku želju da teren ne bude klizav kao što je to bio u trećoj utakmici. Mislim da je zdravlje igrača obe ekipe najvažnije. Svi su u redu, jedino Rade zbog toga što se okliznuo. Nadam se da će ono što će dominirati biti košarkaška utakmica - istakao je Željko Obradović, trener Partizana.

Slično razmišlja i kolega sa crveno-bele klube.

- Želimo da odigramo dobru utakmicu u okolnostima u kojima bi košarka bila na prvom mestu. Tu mislim na uslove za igrače, jer je parket bio izuzetno klizav i predstavljao je zaista veliki problem za sve. Da odigramo još borbenije, još čvršće i dođemo do rezultata koji želimo - istakao je Dejan Radonjić, trener Crvene zvezde.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track