KAKAV BI TO BUM BIO! Denver pomno prati TALENTOVANOG SRBINA: Nikola već trenira sa Nagetsima, predviđaju mu blistavu karijeru
Foto: AP

NBA

KAKAV BI TO BUM BIO! Denver pomno prati TALENTOVANOG SRBINA: Nikola već trenira sa Nagetsima, predviđaju mu blistavu karijeru

Košarka -

Mladi košarkaš Mege, Nikola Jović, nalazi se u Denveru gde će odraditi trening u sklopu priprema za NBA draft koji se održava 23. juna.

Najbolji igrač Mege definitivno ovog leta "izlazi" na draft, a očekuje se da bude izabran u prvoj rundi, možda baš od strane Denvera koji bira 21. po redu.

Osim za Jovića, Denver je zainteresovan i za Terela Brauna (San Dijego), Džej Di Dejvison (Alabama), Kristijana Koloka (Arizona), Tomija Kusija (Sent Meris) i Fabijana Vajta Džuniora (Hjuston). Svi oni će se 10. juna pokazati na treningu Nagetsa, a videćemo da li će time "naterati" Denver da ih odaberu.

Košarkaš Mege se tokom sezone u Denveru spominjao kao igrač na kojeg treba obratiti posebnu pažnju tokom NBA drafta i ne bi bilo čudno ukoliko još jedan Srbin na kraju završi u “Pepsi centru”. Nikoli se na draftu predviđa izbor u prvoj rundi.

Nikola Jović
foto: Printscreen/Instagram/nikolajovicc

Jović je ove sezone za Megu u ABA ligi i prosečno beležio 11,7 poena (42,8 odsto šuta iz igre), 4,4 skoka i 3,4 asistencije po meču za oko 27 minuta na parketu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track