PREVARA O KOJOJ BRUJI AMERIKA: Lažni Klej Tompson prošao 5 slojeva obezbeđenja, izašao na parket Voriorsa i šutirao na koš!
Foto: Printscreen

hit priča

PREVARA O KOJOJ BRUJI AMERIKA: Lažni Klej Tompson prošao 5 slojeva obezbeđenja, izašao na parket Voriorsa i šutirao na koš!

Košarka -

Dobio doživotnu zabranu ulaska u dvoranu

Neverovatna priča dolazi nam iz Amerike. Doson Gurli, poznatiji kao "lažni Klej Tompson", navodno je pred peti meč finalne serije dobio doživotnu zabranu ulaska u dvoranu Golden Stejt Voriorsa, popularni "Čejs centar".

Lažni Klej Tompson
foto: Printscreen

Lažni Tompson je otkrio da mu je zabranjen ulazak dom Ratnika, nakon što je prošao pored pet slojeva obezbeđenja i šutirao 10 minuta na terenu pre nego što su ga "provalili".

Gurli je na svom Tviter profilu objavio zvanično pismo zabrane koje je potpisao potpredsednik za bezbednost "Čejs centra", Brajan Džej Herbert. U pismu se navodi da je namerno prevario osoblje, da je nezakonito ušao u dvoranu, i da je zbog "kriminalnog" čina dobio zabranu ulaska.

Lažni Klej se žalio da je kupio karte u vrednosti od 10 hiljada dolara za utakmicu i da mu novac nije vraćen. On je priznao da je zaslužio kaznu, ali se ne slaže da je bez dozvole ušao, jer su ga članovi obezbeđenja pustili i niko mu nije tražio dokumenta.

Gurli ima 29 godina,neverovatno liči na slavnog NBA košarkaša i to maksimalno koristi. Zahvaljujući svom izgledu stekao je veliku popularnost na društvenim mrežama, pravi razne podvale, fotografiše se sa navijačima, igra basket sa fanovima pretvarajući se da je Tompson, pravi skrivene kamere...

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track