TRENER JOVANOVIĆ ODLAZI IZ MEGE: Tvrdi da je zabluda da klub nema takmičarske ambicije! Sledi šetnja pored Dunava sa kučetom...
Foto: Mega Mozzart

rastanak

TRENER JOVANOVIĆ ODLAZI IZ MEGE: Tvrdi da je zabluda da klub nema takmičarske ambicije! Sledi šetnja pored Dunava sa kučetom...

Košarka -

Trener Mege Vladimir Jovanović je čestitao košarkašaima Crvene zvezde na plasmanu u finale plej-ofa Košarkaške lige srbije, dodavši da su zablude da je Mega tim bez takmičarskih ambicija.

Miško Ražnatović, Miodrga Ražnatović
foto: Starsport©

Za ovaj klub se veruje da je pod direktnom kontrolom vodećeg evropskog košarkaškog menadžera Miška Ražnatovića.

- Tim je napravljen da igramo sa mladim momcima. Radi se o vrlo kvalitetnim, mladim igračima. Niko im nije rekao da ne moraju da dobijaju utakmice. Ozbiljna je frka na njima da moraju da treniraju i bolje i jače, pa čak i kad je rival Zvezda koju dobiješ u jedan odsto slučajeva - izjavio je Jovanović.

Posle ubedljivog poraza u majstorici od Crvene zvezde, Vladimir Jovanović je najavio odlazak sa klupe Mege.

- Nastaviću karijeru negde drugo. Sutra šetnja pored Dunava sa kučetom, dok njemu ne dosadi. Znam gde sam došao. Tri godine sam bio u Rusiji, pa u Kini i Japanu. Ovaj posao je bio veliki izazov. Veliki broj mladih igrača je prošao i svi su odlazili na viši nivo. Zadovoljan sam jer su momci iz meseca u mesec napredovali i postajali bolji - zaključio je Jovanović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track