GROBARI TOTALNO POLUDELI KADA JE HEZONJA POMENUO PARTIZAN: Hrvatski košarkaš dobio BRDO PORUKA, svi bi da ga vide u crno-belom
Foto: EPA/Zipi

HAOS

GROBARI TOTALNO POLUDELI KADA JE HEZONJA POMENUO PARTIZAN: Hrvatski košarkaš dobio BRDO PORUKA, svi bi da ga vide u crno-belom

Košarka -

Hrvatski košarkaš je velika želja navijača Partizana, sada se oglasio upravo o crno-belima

Prethodnih dana na društvenim mrežama su česti komentari pristalica crno-belih koji bi želeli da vide Marija Hezonju u sastavu za sledeću sezonu.

Hrvat je najveća želja navijača uz Jana Veselog kojem je istekao ugovor sa Fenerbahčeom, a to može da se zaključi i po reakcijama na objavu samog košarkaša.

Hezonja je na društvenoj mreži Tviter komentarisao odluku Evrolige da u sledećoj sezoni to takmičenje zaigraju Partizan i Valensija i time je potpuno oduševio sve Grobare.

- Ništa novo za njih, obe ekipe bi trebalo da su stalni evroligaški timovi. Sjajan potez!

U kratkom roku je dobio veliki broj komentara, pre svega navijača Partizana.

"Samo dođi Mario ljubi te brat", "a da dođeš malo, na 2-3 sezone, pa da slavimo zajedno, a?", "Vreme je Mario", "apsolutno nikada ovo ne radim, ali realno je da bi u Beogradu bio legenda, makar među nama, crno-belima", "Mario brate naš, čekamo te", "ložiš nas, ložiš nas, ako brate... ako frobarija slavi ulazak u Evroligu nedelju dana, dolazak Hezonje slavićemo bar mesec dana!" - samo su neki od komentara navijača crno-belih.

Primeti se i po neki navijač Panatinaikosa koji su kao i "kolege iz Beograda" u misiji da nagovore košarkaša da naredne sezone igra za njihov tim.

Mario Hezonja
foto: Starsport

Hezonja je u tek završenoj sezoni član Uniksa, za koji je beležio 14,2 poena, 6,1 skokova, 1,8 asistencija i 1,2 ukradene lopte po utakmici u Evroligi.

Hezonja se u Evropu vratio nakon pet godina u NBA ligi gde je bio član Orlanda, Njujorka i Portlanda. Karijeru je počeo u Barseloni, a po povratku iz Amerike, nosio je dres Panatinaikosa, pre nego što je prešao u Uniks prošlog leta.

Svakako bi predstavljao veliko pojačanje za ekipu koju vodi Željko Obradović, ali nema dileme da za njega postoji interesovanje iz cele Evrope.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track