01:07

PRAVE SE CRNE LISTE HULIGANA NA UTAKMICAMA Ostoja Mijailović najavio ugradnju supersoničnih kamera USKORO KRIVIČNE PRIJAVE

oštro

PRAVE SE CRNE LISTE HULIGANA NA UTAKMICAMA Ostoja Mijailović najavio ugradnju super moderne kamere USKORO KRIVIČNE PRIJAVE (VIDEO)

Košarka -

Gostujući u jutarnjem programu Kurir televizije Ostoja Mijailović je pored dugovanja KK Partizan govorio i o nedavnim neredima na košarkaškim utakmicama.

- Nećemo čekati da naše dvorane prazne organizatori, bilo da se radi o Euroligi ili ABA ligi. Sami ćemo to raditi, zbog nedoličnih pojedinaca. Nekoliko desetina ljudi dođe među nekoliko hiljada ljudi, pa se uvuku među njih i naprave problem i prikazuju nedolično ponašanje. Ugradićemo supersonične kamere u Areni gde ćemo kontrolisati svakog pojedinca. Ko napravi štetu podnećemo krivičnu prijavu i kreiraćemo jednu crnu listu na sajtu kluba gde ćemo svačiji lik kačiti da ta osoba nikada više neće moći da uđe na utakmicu Partizana - bio je oštar Mijailović i dodao:

- Naći ćemo ko su ti pojedinci koji prave nerede, koji bacaju kovanice, flaše da nekoga povrede. To više neće biti dozvoljeno.

01:07

PRAVE SE CRNE LISTE HULIGANA NA UTAKMICAMA Ostoja Mijailović najavio ugradnju supersoničnih kamera USKORO KRIVIČNE PRIJAVE

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:51

OSTOJA MIJAILOVIĆ ŽESTOKO ISPROZIVAO JSD PARTIZAN: Ponašaju se nemajčinski, mi ostali imamo pravo samo na vazduh oko STADIONA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track