ZVEZDA OSTALA BEZ TRENERA: Dejan Radonjić se DOGOVORIO sa Panatinaikosom!
Foto: Starsport

DEFINITIVNO

ZVEZDA OSTALA BEZ TRENERA: Dejan Radonjić se DOGOVORIO sa Panatinaikosom!

Košarka -

Dejan Radonjić više nije trener Crvene zvezde.

Dogovor je pao i Radonjić preuzima grčki Panatinaikos pišu grčki mediji.

Trofejni stručnjak je po završetku sezone naglasio da želi da ostane na klupi crveno-belih, koji su mu dali rok do kraja meseca da odluči da li prihvati ponuđene uslove.

Pojedini grčki mediji u utorak su preneli da je Radonjić potpisao ugovor sa Panatinaikosom, kao i da je odbio ‘crveno-bele’, što nije bila istina. Zapravo su pravi pregovori sa atinskim velikanom obavljeni tek u sredu, piše "Sport klub"

Prema istim saznanjima crnogorski stručnjak je tražio garancije za formiranje jakog tima posle odlazaka Ostina Holinsa, Dejana Davidovca, Nejta Voltersa i izvesno Nikole Kalinića.

U utorak su redove osvajača ‘triple krune’ napustila i trojica talentovanih igrača Luka Vudragović, Ognjen Matović i Andrija Vuković, koji su potpisali četvorogodišnje ugovore sa FMP, a koje je Radonjić hteo da vodi na pripreme.

Tokom trofejne karijere, Radonjić je pored Zvezde vodio i Budućnost i Bajern iz Minhena. Sa ‘crveno-belima’ je u dva mandata pet puta osvajao ABA ligu, pet puta titulu u Superligi Srbije, kao i pet puta Kup Radivoja Koraća.

Panatinaikos je tokom prošle sezone poražen u finalu grčkog prvenstva od Olimpijakosa, a u Evroligi je takmičenje završio na 13. poziciji sa skorom 9-19, dve pozicije iza Crvene zvezde (12-16).

Kurir sport / Sport klub

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track