DEJAN RADONJIĆ JE STIGAO U ATINU: U prestonicu Grčke došao je u pratnji dobro poznatog lica! Da li je dogovor sa PAO na pomolu?!
Foto: Starsport

tandem

DEJAN RADONJIĆ JE STIGAO U ATINU: U prestonicu Grčke došao je u pratnji dobro poznatog lica! Da li je dogovor sa PAO na pomolu?!

Košarka -

Trener Crvene zvezde imaće pregovore sa čelnicima Panatinaikosa

Dejan Radonjić je u Atini, stigao je na pregovore sa čelnicima Panatinaikosa. Trofejnom treneru istekao je ugovor sa Crvenom zvezdom posle osvajanja triple krune u Srbiji.

Dejan Radonjić
foto: @starsport

Dejan Radonjić stigao je u Atinu u društvu svog menadžera Miška Ražnatovića, koji ima sjajne pozicije u Grčkoj. Ovo vest objavio je Jorgos Zakas, novinar atinske medijske kuće SDNA, koji je na aerodromu Elferos Vanizelos kamerom "uhvatio" dolazak pomenutog dvojca.

Čelnici Panatinikosa naći će se danas za zajedničkim stolom sa Dejanom Radonjićem i Miškom Ražnatovićem, gde će Atinjani ponuditi saradnju trofejnom treneru. U slučaju da prihvati ponudu, on će selektirati ekipu "Zelenih" za sledeću sezonu.

Ne treba zaboraviti da Dejan Radonjić ima ponudu svog matičnog kluba Crvene zvezde, saradnju na dve godine i zaradu od 500.000 evra po sezoni. Veliki problem ostanku na Kalemegdanu predstavlja činjenica da su klub napustili Dejan Davidovac i Ostin Holins, te da je najbolji igrač prošle sezone Nikola Kalinić blizu odlaska, jer ima unosnu ponudu Barselone.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track