OGLASIO SE ČUVENI PROFESOR KOPRIVICA: Nesavesni vozač je udario na pešačkom mene i moju ženu! OBJAVIO I FOTOGRAFIJU
Foto: Privatna arhiva

opisao šta se dogodilo

OGLASIO SE ČUVENI PROFESOR KOPRIVICA: Nesavesni vozač je udario na pešačkom mene i moju ženu! OBJAVIO I FOTOGRAFIJU

Košarka -

Čuveni profesror Vladimir Koprivica i njegova supruga Dragana povređeni su kada je na njih na pešačkom prelazu naleteo automobil.

Ovim povodom profesor Koprivica se oglasio na društvenim mrežama i opisao šta se dogodilo, a na kraju teksta imao i važnu poruku za sve vozače.

"Sinoć oko 21.30, nesavesni vozač udario je moju ženu Draganu i mene na pešačkom prelazu. Samo sam se dobro ugruvao, a Draganu je podigao na haubu, nosio desetak metara, a onda je pala na trotoar.

U ovoj nesreći, velika je sreća, ako tako može da se kaže, da je polomila samo prvi lumbalni pršljen, jer sam očekivao brojne prelome.

Hvala svima koji su odmah pritekli u pomoć, posebno Hitnoj pomoći i policiji koju su brzo došli. Vozači, pažljivo vozite i ne pijte! U jednom trenu možete promeniti život nekom drugom i sebi", poručio je proesor Koprivica.

Čiveni profesor sa Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu od 1973. godine radio je na predmetima Teorija sportskog treninga, Metodika sportskog treninga, Osnove sportskog treninga, Teorija i metodika elementarnih igrara, Upravljanje pripremom i takmičenjem i Šah.

U košarci je aktivno radio trideset godina. Bio je direktor Više košarkaške škole i profesor na predmetu Osnove sportskog treninga.

U više navrata je bio predavač na saveznim i republičkim seminarima košarkaških trenera Jugoslavije, Srbije i Bosne i Hercegovine, Mađarske, kao i na košarkaškoj Klinici u Beogradu, najvećem trenerskom skupu na svetu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track