PEĐA STOJAKOVIĆ NA TRAKTORU, A ON NA TROTINETU: Legenda i bivši NBA košarkaš JURCAO ulicama Beograda na neverovatan način (VIDEO)
Foto: Instagram/_njezz_

CAR!

PEĐA STOJAKOVIĆ NA TRAKTORU, A ON NA TROTINETU: Legenda i bivši NBA košarkaš JURCAO ulicama Beograda na neverovatan način (VIDEO)

Košarka -

Legendarni srpski košarkaš, Marko Jarić, nedavno je doputovao u Srbiju zajedno sa ćerkama Valentinom i Sijenom

Sa naslednicama koje je dobio tokom braka sa Adrijanom Limom, Jarić boravi u Beogradu, a prethodne noći, odnosno u subotu uveče, "uhvaćen" je dok na električnom trotinetu "juri" beogradskim ulicama.

Posebno je zanimljivo da je snimak čuvenog košarkaša, koji je očigledno uživao u vožnji, objavio poznati srpski glumac, Viktor Savić, na društvenu mtežu Instagram, a Jarić je to potom podelio na svoj nalog.

00:15

Marko Jarić juri gradom na trotinetu

Jarić je u karijeri igrao za italijanske timove Peristeri, Fortitudo i Virtus iz Bolonje, kao i za NBA ekipe Los Anđeles Klipersse, Minesotu Timbervulvs i Memfis Grizlise, pa zatim i za Real Madrid i Montepaski.

Ostavio je dubok trag u dresu reprezentacije Jugoslavije sa kojom je osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Turskoj 2001. godine i na Svetskom prvenstvu u Indijanapolisu 2002. godine, a uspeh je imao i na šampionatu evrope za igrače starosti do 22 godine u Italiji 1998. godine.

Jarićev saigrač iz Turske i Indijanapolisa, Predrag Stojaković, takođe ima zanimljiv Instagram nalog na kojem nije često aktivan.

Zajedno su osvajali medalje i donosili radost Srbima, a zanimljivo je videti Jarića na trotinetu, nakon što smo prethodno već viđali Stojakovića na traktoru.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track