VELIKA NBA ZVEZDA KOD NIKOLE JOKIĆA: Ako dođe do dogovora, Denver će imati ekipu da napadne TITULU
Foto: Profimedia

jedan tvit i gori amerika

VELIKA NBA ZVEZDA KOD NIKOLE JOKIĆA: Ako dođe do dogovora, Denver će imati ekipu da napadne TITULU

Košarka -

Nagetsi bi ovog leta mogli da naprave šampionsku ekipu

Navijači Denvera decenijama unazad sanjaju NBA titulu. Ove sezone taj san bi mogao da im se ostvari, ukoliko menadžment kluba odigra kako treba do početka sezone.

Nikola Jokić
foto: Profimedia

Prva zvezda tima Nikola Jokić potpisao je megamaks ugovor sa Denverom vredan više od 260 miliona dolara, čime je Srbin i definitivno pokazao da su Nagetsi za njega budućnost u NBA ligi. Sada ekipu treba pojačati kako bi postala konkurentna za titulu.

Poznati američki košarkaški novinar Majk Singer lansirao je vest na tviteru, da su Nagetsi spremni da angažuju Kevina Durenta. NBA as nedavno je zatražio trejd iz Bruklin Netsa, a njegovo ime povezuje se sa brojnim klubovima.

- Zaista nisam neko ko prati teorije zavere, ali Nagetsi su sada potpisali igrača kome je KD mentor (Pejton Votson), potpisali su jednog od njegovih najboljih prijatelja (Deandre DŽordan) i još jednog bivšeg saigrača (Brus Braun), a već u timu imaju jednog njegovog prijatelja (DŽef Grin). A sve je to tu i pre nego što pomenete dvostrukog MVP-ja NBA lige - napisao je Singer.

Kevin Durent
foto: Profimedia

Pitanje je samo da li je realno da dođe do realizacije ovog transfera, pošto je Kevin Durent jedan od najplaćenijih košarkaša u ligi, a njegov ugovor sa Bruklinom važeći je do 2026. godine.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track