SENZACIONALNO! Partizan u top 10 favorita za OSVAJANJE Evrolige: Najveća svetska kladionica ŠOKIRALA kvotama! Evo gde je Zvezda!
Foto: EPA/Toms Kalnins, screenshot

PROGNOZA

SENZACIONALNO! Partizan u top 10 favorita za OSVAJANJE Evrolige: Najveća svetska kladionica ŠOKIRALA kvotama! Evo gde je Zvezda!

Košarka -

Kladionice potpuno drugačije vide večite rivale koji će nas predstavljati u ovom takmičenju.

Košarkaški klub Partizan igraće u najjačem evropskom takmičenju prvi put posle sezone 2013/14, a sudeći po ranim prognozama biće daleko više od pukog posmatrača.

Najveća svetska kladionica je objavila spisak svih evroligaških timova poređanih po šansama za osvajanje.

Uprkos izostanku u prethodnim sezonama Partizan se nalazi na visokom 10. mestu favorita, a kvota da će crno-beli podići pehar na kraju sezone iznosi 34.

Partizan
foto: Starsport

Partizan, koji je ove sezone dobio specijalnu pozivnicu Evrolige, ovo takmičenje još uvek nije igrao u novom sistemu. Prethodni put su prošli prvu grupu, ali su potom eliminisani u top 16 grupi.

Ono što je za Srbiju takođe zanimljivo jeste činjenica da se našem drugom predstavniku, Crvenoj zvezdi, daju minimalne šanse za pobedu.

Samo tri ekipe (Asvel, Alba i Žalgiris) nalaze se iza ekipe sa Malog Kalemegdana kojoj je za titulu određena kvota 81.

Zvezda
foto: Starsport

Prvi favorit za osvajanje Evrolige je branilac titule Efes, zajedno sa Real Madridom, dok se dobro kotiraju i Olimpijakos, Milano i Fenerbahče.

Partizan puca na visoko - želi Kalatesa

Nik Kalates je prethodne dve godine igrao za Barselonu, ali velike su šanse da ovog leta promeni sredinu. Prema informacijama španskih novinara, za Kalatesa su zainteresovani Milano, Monako, Fenerbahče, ali i Partizan.

Kalates je u Barseloni imao zaradu od blizu dva miliona evra godišnje i pitanje je da li crno-beli mogu da pariraju finansijskim ponudama pomenutih ekipa, međutim, druge ekipe nemaju Željka Obradovića čiji bi uticaj mogao da bude presudan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track