SRBIN I AMERIKANAC PRED VRATIMA CRVENE ZVEZDE: Kališ je počeo da se puni, stižu još dva igrača posle NEMANJE NEDOVIĆA
Foto: Kkcrvenazvezda.rs, Starsport©, Profimedia

ozbiljna pojačanja

SRBIN I AMERIKANAC PRED VRATIMA CRVENE ZVEZDE: Kališ je počeo da se puni, stižu još dva igrača posle NEMANJE NEDOVIĆA

Košarka -

Šampion ABA lige i prvak Srbije pregovara sa dvojicom vrhunskih atleta

Crvena zvezda juče je vratila Nemanju Nedovića, a među navijačima provejava nada bi bi i Nikola Kalinić mogao da ostane na Kališu. Navodno i centar Miroslav Raduljica je u igri.

Dalibor Ilić
foto: Profimedia

Dok ne bude rešen status sa najboljim igračem blizu zaduženja crveno-belog dresa su reprezentativac Dalibor Ilić i Amerikanac Hasan Martin. Obojica su atlete, ono što Crvenoj zvezdi treba u novoj sezoni.

Krilni košarkaš Igokee Dalibor Ilić, rođen u Višegradu u Republici Srpskoj, od kraja ABA lige dovodi se u vezu sa šampionom regionalnog takmičenja i Srbije. Nije tajna da momak sa rasponom ruku većim od dva metra ima usmeni dogovor sa čelnicima Crvene zvezde. Izgleda je došao red da se sve stavi na papir.

Hasan Martin
foto: Profimedia

Pored domaćeg igrača, u Crvenoj zvezdi rade i na dovođenju stranaca. Amerikanac Hasan Martin je blizu dogovora sa šampionom, tako barem pišu grčki mediji. On je prethodne dve sezone proveo u Olimpijakosu, a pre toga bio je član Budućnosti iz Podgorice, tako da odlično poznaje prilike u ABA ligi.

Iz šampionskog tima Crvene zvezde otišli su Ostin Holins, Dejan Davidovac, Nejt Volters i Majk Cirbes, dok je Aron Vajt produžio saradnju na još jednu sezonu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track