ŠOK! ZVEZDA POTPISALA NEDOVIĆA, A PAO GA NE PUŠTA! Oglasio se i Nemanja: Kada čujem reč UCENA osetim mučninu u stomaku! (FOTO)
Foto: EPA/GEORGIA PANAGOPOULOU

ŠOK IZ GRČKE

ŠOK! ZVEZDA POTPISALA NEDOVIĆA, A PAO GA NE PUŠTA! Oglasio se i Nemanja: Kada čujem reč UCENA osetim mučninu u stomaku! (FOTO)

Košarka -

Novi problemi za Nemanju Nedovića...

Zvezda je predstavila Nemanju Nedovića kao svoje prvo pojačanje, a za to vreme mediji u Grčkoj pišu da mu Panatinaikos još nije izdao ispisnicu i da to neće uraditi dok na račun "zelenih" ne legne 300.000 evra na ime otkupne klauzule.

Naime, iz Atine poručuju da će Nedović biti slobodan igrač tek kada plati propisani iznos.

"Prema saznanjima agencije 'SDNA', Crvena zvezda je predstavila Nedovića, ali je zaboravila važan detalj - da plati otkupnu klauzulu od 300 hiljada evra, bez koje Panatinaikos ne namerava da zvanično pusti srpskog košarkaša", objavili su grčki mediji.

Nemanja Nedović
foto: Starsport

"Dragi navijači Panatinaikosa, trebalo mi je malo vremena da se sve smiri i samo želim da vam se zahvalim iz sveg srca za svu ljubav i podršku koju smo moja porodica i ja dobili tokom dve godine provedene u ovom timu. Ne mogu da pokažem koliko sam zahvalan na tome. Pomalo sam i iznenađen i razočaran reakcijom ljudi sa kojima sam imao sjajan odnos tokom čitavog procesa i tokom cele ove situacije. Mislim da je za sve bilo dovoljno vremena da pronađu bolje rešenje", napisao je Nedović.

Nemanja Nedović
foto: EPA/GEORGIA PANAGOPOULOU

Sa druge strane, kako nezvanično prenosi "MozzartSport" kompletan posao sa Panatinaikosom biće papirološki završen najkasnije do 15. jula. Ugovor koji su potpisale sve strane je validan, a Panatinaikos će do pomenutog datuma biti namiren.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track