CRVENA ZVEZDA SE OGLASILA U KASNE SATE: Crveno-beli ponovo o transferu Nemanje Nedovića iz Panatinaikosa
Foto: KK Crvena zvezda

Sve je jasno

CRVENA ZVEZDA SE OGLASILA U KASNE SATE: Crveno-beli ponovo o transferu Nemanje Nedovića iz Panatinaikosa

Košarka -

Košarkaški klub Crvena zvezda izdao je u kasne sate saopštenje.

Crveno-beli su razjasnili status Nemanje Nedovića, kojeg su dan ranije predstavili kao novog igrača. U međuvremenu, su se pojavile spekulacije u grčkim medijima kako transfer nije pravno završen jer Zvezda nije uplatila Panatinaikosu 300.000 evra.

"U cilju sprečavanja brojnih dezinformacija i daljih spekulacija u srpskoj, ali i grčkoj košarkaškoj javnosti koje su se pojavljivale u prethodna dva dana, KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je platio propisano obeštećenje za igrača Nemanju Nedovića, košarkaškom klubu Panatinaikos iz Atine.

Time su zvanično obavljeni svi adminstrativni koraci neophodni za ovaj transfer. KK Crvena zvezda u petak je dobio sve neophodne papire od grčkog kluba, čime se srpski reprezentativac Nemanja Nedović i zvanično vratio u svoju Crvenu zvezdu.

Nemanja Nedović je u četvrtak potpisao trogodišnji ugovor sa crveno belima, a u klub se vratio posle 10 godina.

Nedović je prvo pojačanje KK Crvena zvezda u ovom prelaznom roku, a nakon imenovanja novog trenera Vlade Jovanovića, klub će o svim daljim aktivnostima u prelaznom roku pravovremeno obaveštavati javnost", navedeno je u saopštenju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track