OSTAJEM U PARTIZANU, HOĆU DA IGRAMO FAJNAL FOR! Panter bacio Grobare u TRANS, ovim rečima najavio sledeću sezonu
Foto: Starsport

AMBICIJE

OSTAJEM U PARTIZANU, HOĆU DA IGRAMO FAJNAL FOR! Panter bacio Grobare u TRANS, ovim rečima najavio sledeću sezonu

Košarka -

Jedan od najvažnijih košarkaša Partizana u prošloj sezoni ima ozbiljan cilj za narednu.

Kevin Panter je u ABA ligi beležio 12,5 poena, 3,1 asistencija i 2,4 skokova po utakmici, dok je u Evrokupu imao 16,2 poena, 2,1 asistencija i 2,8 skokova u proseku.

"Prošle sezone ništa nismo osvojili. Krajnji cilj nam je bio plasman u Evroligu i to smo ostvarili. Nova šansa je ispred Partizana i mene, želimo da ostavimo dobar utisak pogotovo što ekipa mnogo sezona nije učestvovala u Evroligi, čini mi se devet. Ne znam tačno, ali bilo je previše dugo... Što se mene tiče, želim da budemo konkurentni, radimo na pravi način i pokušamo da se izborimo za nešto veliko", rekao je Panter za grčki "Nova sports".

On je pohvalno govorio o treneru Željku Obradoviću, a otkrio je da mu je želja da zaigra u NBA ligi.

"Iskren da budem, najverovatnije ću da se vratim u Partizan. NBA je uvek moj cilj broj jedan, ali srećan sam što sam u Partizanu. Sviđaju mi ​​se izazovi sa kojima ćemo se suočiti ove godine. Neverovatno je igrati za ovog trenera. Volim da igram za njega. On je veliki čovek. Sviđa mi se način na koji trenira. Volim ga i ne bih ga menjao ni za šta. Srećan sam što igram za njega.“

U narednoj sezoni sa crno-belima želi da igra na završnom turniru Evrolige.

„Voleo bih da obezbedimo plej-of i plasiramo se na Fajnal-for, kao i da nastavim da budem među najboljim igračima Evrolige", zaključio je Kevin Panter.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track