PARTIZAN NAŠAO REŠENJE ZA POREZ: Ostoja Mijailović nudi POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE da reši dug ka državi!
Foto: Tamara Trajković

rešenje

PARTIZAN NAŠAO REŠENJE ZA POREZ: Ostoja Mijailović nudi POLJOPRIVREDNO ZEMLJIŠTE da reši dug ka državi!

Košarka -

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović otkrio je plan crno-belih za rešavanje velikog poreskog duga.

Kao što je poznato Partizan duguje 5,5 miliona evra za porez, a po rečima prvog čoveka crno-belih, klub iz Humske intenzivno radi na rešavanju problema, a to je sklapanje ugovora o reprogramu sa državom, gde će se kao garancija ponuditi poljoprivredno zemljište na severu Srbije.

- Partizan se proteklih 20 godina bori sa poreskim dugovima. Kao što je poznato, nasledio sam poreski dug dolaskom u Partizan, kao i mnogo dugovanja prema igračima i radnicima kluba, a koji su do današnjeg dana isplaćeni. Sada intenzivno radimo na rešavanju preostalog poreskog duga. Poreski dug Partizana u ovom trenutku iznosi 649,7 miliona dinara, rekao je Mijailović za "24 sedam"

Željko Obradović, Partizan
foto: @starsport

Mijailović je potom ponudio rešenje problema

"Rešenje ovog problema bi bilo sklapanje ugovora sa državom o reprogramu ovog duga. Kao kolateral ćemo ponuditi veoma vredno poljoprivredno zemljište koje se nalazi na severu Srbije, a već uveliko radimo na tome. U narednim danima, u koordinaciji sa državom ćemo realizovati ovaj posao. Tim zemljištem, koje je vrednije od poreskog duga koji ima Partizan, ćemo garantovati da ćemo kroz reprogram poreski dug isplatiti na vreme" poručio je Ostoja Mijailović

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track