NIJE SAMO PENGOS, U IGRI JE I SJAJNI GRK: Partizan sprema bombu, želi reprezentativca zemlje HELENA, cena je 400.000 evra
Foto: EPA

vruće vesti

NIJE SAMO PENGOS, U IGRI JE I SJAJNI GRK: Partizan sprema bombu, želi reprezentativca zemlje HELENA, cena je 400.000 evra

Košarka -

Reprezentativac zemlje Helena rado bi da sarađuje sa Željkom Obradovićem

Mnogo kvalitetnih stranih košarkaša prethodnih dana povezivano je sa Partizanom. Povratnik u Evroligu želi da stvori moćan tim koji će se boriti za najviši plasman u elitnom klupskom košarkaškom takmičenju.

Janis Papapetru
foto: EPA

Posle Kanađanina Kevina Pengosa koji je prethodnih dana povezivan sa Partizanom, iako je u ozbiljnim pregovorima sa Virtusom, još jedan sjajni košarkaš dovodi se u vezu sa crno-belima.

Grčki portal "Sport 24" donosi vest o tome da Partizan želi jednog od najboljih grčkih košarkaša krilo Janisa Papapetrua iz Panatinaikosa i to pod naslovom:

- "Želimir Obradović želi Janisa Papapetrua"!

Navodno, grčki reprezentativac želi da napusti Atinu, a pored Partizana hoće ga i Fenerbahče, tačnije trener Dimitros Itudis, inače učenik Želimira Obradovića. Obeštećenje za Janisa Papapetrua nije malo, iznosi 400.000 evra. Zasad je Partizan u prednosti, naredni dani pokazaće hoće li realizovati transfer. Deluje da je Papapetru zamena za Radeta Zagorca.

Ostoja Mijailović, Partizan
foto: @starsport

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović izjavio je vezano za pojačanja:

- Očekujemo u narednih pet dana da stigne najveće pojačanje za nas do sada i to na vrlo bitnoj poziciji u ekipi.

Da li je mislio na Janisa Papapetrua, videćemo. Jedno je sigurno Partizan je angažovao Danila Anđušića, Dantea Egzuma i Džejmsa Nanulija. Navodno, blizu je dogovor i sa Matijasom Lesorom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja