DESILO SE ČUDO, AZAR JE NA PRIPREME DOŠAO U TOP FORMI: Plaćen je 150 miliona evra, jeo je pljeskavice, mlatio slatkiše...
Foto: EPA

održao reč

DESILO SE ČUDO, AZAR JE NA PRIPREME DOŠAO U TOP FORMI: Plaćen je 150 miliona evra, jeo je pljeskavice, mlatio slatkiše...

Fudbal -

Belgijanac zategnut kao sajla

Eden Azar došao je na pripreme fudbalera Reala iz Madrida u top formi. Španski mediji pišu da je Belgijanac zategnut kao sajla, da više nema pivski stomačić i pozamašan gluteus.

Eden Azar
foto: EPA

Reprezentativac Belgije došao je u Real 2019. godine za 150 miliona evra iz Čelsija u mega transferu, ali za ove tri godine u Španiji nije opravdao nijedan uloženi cent.

Osim što je imao problema sa povredama, Azar je poznat i po tome što je konstantno imao višak kilograma. Ali, izgleda se po tom pitanju nešto promenilo.

Na kraju prošle sezone Azar je obećao da će dati sve od sebe kako bi pružio kvalitetne igre u Realu, što je na jučerašnjem lekrskom pregledu pokazao. List "Marka" piše da su čelnici kluba bili zabrinuti, hoće li Belgijanac opet doći u zapuštenom stanju, jer ni prethodnih godina nije pazio na prehranu i fizičku pripremu.

- Azar je ispunio obećanje. Spreman je i motivisan - piše "Marka".

Brojni evropski mediji bavili su se Edenom Azarom i njegovom kilažom prethodnih godina. Nije tajna da je Belgijanac uživao u brzoj hrani, te da je stalno posećivao takve restorane. Gušio se u pljeskavicama i hamburgerima, pio Koka-kolu i energetska pića. On je to i priznao pre neku godinu:

- Neću da lažem, kada sam na odmoru, na odmoru sam. Dobijao sam po pet kilograma. Lako dobijem i lako skinem kilograme, ako sam oprezan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track