PARTIZANOV KOŠARKAŠ JE VOLEO SRPKINJU, UMALO DA JE OŽENI: Papapetru je bio u vezi sa ćerkom legende CRVENE ZVEZDE!
Foto: EPA

ljubav sa tužnim krajem

PARTIZANOV KOŠARKAŠ JE VOLEO SRPKINJU, UMALO DA JE OŽENI: Papapetru je bio u vezi sa ćerkom legende CRVENE ZVEZDE!

Košarka -

Tri godine se zabavljao sa mis Grčke

Janis Papapetru, veliko pojačanje KK Partizan i ranije je bio vezan za Srbiju. Kako i ne bi, kada je bio u ljubavnoj vezi sa manekenkom i mis Grčke 2010. Anom Prelević, ćerkom legendarnog košarkaša Crvene zvezde i PAOK Branislava Prelevića.

Janis Papapetru
foto: EPA

Izvesno je da Janis Papapetru (28) poznaje srpski jezik, a koliko, uveriće se navijači Partizana početkom sezone. Krilni košarkaš i lepa Srpkinja bili su u vezi pune tri godine, od 2017. do 2020. godine.

Grčki mediji spekulisali su da će se venčati, jer nisu bili skloni skandalima, a i godinama su živeli zajedno. Njihova ljubav se ugasila tokom pandemije koronavirusa. I jedno i drugo, nikada nisu pričali bilo šta loše o svojoj vezi.

Ana Prelević (32) danas je zaljubljena u Nikitosa Nomikosa,koji ju je verio pre mesec dana darivavši joj skupoceni dijamantski prsten. Njegova sestra Dukisa Numiku bila je mis Grčke 2007. godine. Janis Papapetru svoj privatni život čuva od medija.

Ana Prelević je preko majke Nevene Marjanović-Prelević, unuka velikana srpske muzičke scene Đorđa Marjanovića, koji je nedavno preminuo. Ima mlađu sestru Teu. Godinama unazad gradi i karijeru TV voditeljke. Pokrenula je i vlastiti brend šminke "The PRLVC". Završila je fakultet za komunikacije u Londonu. Govori pet jezika - srpski, grčki, engleski, italijanski i ruski.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track