NIKAD PROTIV PARTIZANA, PA POTPISAO ZA ZVEZDU: Grobare će ova REAKCIJA Petruševa dodatno iznervirati!
Foto: Starsport©

podsećanje

NIKAD PROTIV PARTIZANA, PA POTPISAO ZA ZVEZDU: Grobare će ova REAKCIJA Petruševa dodatno iznervirati!

Košarka -

Filip Petrušev novi je košarkaš Crvene zvezde.

Petrušev je prethodne sezone nastupao za Efes, odakle je došao iz Mege nakon sjajne sezone u kojoj je bio najbolji strelac kluba u ABA ligi.

Zanimljiva situacija desila se tokom prošlogodišnje serija polufinala plej ofa srpske lige između Mege i Partizana

Petrušev je bio najbolji igrač u pobedi svog tima nad Partizanom, a prvi meč obeležile su čarke između igrača dva tima, gde je sjajni košarkaš bio u centru pažnje.

On je tokom meča imao verbalne razmirice sa Zagorcem, Veličkovićem, Jankovićem i nekolicinom igrača Partizana, a kada je postigao poene koji su praktično rešili meč slavio je uz klupu crno-belih

Tokom utakmice se nekoliko puta zakačio sa Radetom Zagorcem, a njihov sukob je tinjao do samog kraja meča, kada su strasti buknule

Svi igrači su se uključili u koškanje koje je usledilo, ali vrlo brzo su se strasti smirile i nije bilo nikakvih problema.

Filip Petrušev
foto: Printskrin/Instagram

Posle tog meča oglasio se i sjajni košarkaš koji je na svom Instagram nalogu prokomentarisao utakmicu. Petrušev je okačio sliku iz detinjstva u dresu Partizana i poslao jasnu poruku:

"Nikad protiv Partizana, samo odgovor na provokacije igrača", napisao je Petrušev na Instagramu tom prilikom.

Podsetimo da je Filip Petrušev bio velika želja i Partizana, pa će navijače crno-belih, pored prelaska sjajnog centra u redove večitog rivala ovaj detalj dodatno iznervirati.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track