JOKIĆA OVAKO BESNOG NIKADA NISTE VIDELI! Srbinu pao mrak na oči zbog SRAMNE odluke sudija: Odlepio kada je video šta su svirali!
Foto: Printscreen

prekid filma

JOKIĆA OVAKO BESNOG NIKADA NISTE VIDELI! Srbinu pao mrak na oči zbog SRAMNE odluke sudija: Odlepio kada je video šta su svirali!

Košarka -

Sramno suđenje obeležilo je meč između Turske i Srbije u kvalifikacijama za Mundobasket.

Košrkaši Srbije savladali su selekciju Turske u krcatom "Sinan Erdem Domu" rezultatom 79:72, uprkos sramnim odlukama sudija, koje su u više navrata vraćale domaćina u život.

Turska je na ovom meču imala pravo domaćinsko suđenje, posebno u finišu kada se utakmica lomila. Srećom, ni skandalozne sudijske odluke nisu im pomogle da spreče trijumf Orlova.

Jedna situacija iz samog finiša utakmice najbolje svedoči o krađi španskih arbitara. Naime, umesto da dosude čist faul nad Nikolom Jokićem, oni su svirali ličnu grešku dvostrukom MVP NBA lige.

To je Jokića potpuno izbacilo iz takta. Nije mogao da veruje šta se događa, bio je besan kao ris. Jurio je sudije po terenu i vikao:

"Ja sam imao loptu, ja sam imao loptu, šta ste to svirali".

Zbog svoje burne reakcije Nikola je dobio tehničku grešku.

Međutim, po nepisanom pravilu odmah je proradio onaj čuveni srpski inat. Usledio je žestok odgovor košarkaša Srbije. Trojka Kalinića, sjajna odbrana, polaganje Jokića i nova pobeda Orlova.

Kurir sport

Bonus video:

03:11

JOKIĆ ISPISAO ISTORIJU NBA LIGE! Razbili mu glavu, a on se vratio na teren i IZDOMINIRAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track